🔥İndirim 🔥🔥 Opp Masa Üstü Vantilatör FT23 25W 23 cm 499,90 TL + 7 taksit 🔥🔥

freygasm

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,339
Ürünü sepete ekleyin, sepete gidin ve 300tlye 100tl kupon gelcek 2tane. Misafir üyelik ile satın al diyin (üyelik açarsanız kupon gidiyor bug gibi) 499tlye geliyor. Hepsipayle de öderseniz yine hepsipapel de geliyor ekstradan. Eğer mağazadan teslim olarak almak isterseniz de ürünü aldıktan sonra 150tl koçtaş puan geliyor sonraki alışverişlerde kullanmanız için, 450tlye gelmiş oluyor. Yorumlar çok iyi, usb masa fanı fiyatına ve yorumları çok çok iyi.
Kupon kullanamayanlar için uygulamada %10 kod APP10
Akakçe en düşük fiyat 800-1000TL
1751130978230.webp

1751135058711.webp

Son düzenleme:
Opp opp opp oppa gangnam style :hoba:

Konumlandıracak yeriniz varsa güzel fırsat. Çok yakın ve sürekli üzerinize doğru üfletmeyin çok ciddi vurur, sonra yazın ortasında hastalıktan yataklara düşersiniz. Doğru kullanmadıkları için vantilatör yüzünden zatürre olan tanıdıklarım var.

Yakın mesafeden kullanmak için almayı düşünüyorum, bu ürünü kullanmış olan var mı?

bende onaylandı aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır bitmedi. Misafir üyelik kısmına tıklayın ödeme adımına geçerken. Üyelik açarsanız kuponlar gidiyor.
Evet o şekilde denedim fakat ödeme yapmama rağmen onaylanmıyor.

Etkisi nasıl yoksa artic p12 max kasa fanı alıp onunla soğutucu yapcam

Evet o şekilde denedim fakat ödeme yapmama rağmen onaylanmıyor.
1751133657807.webp

Mobilden dediğim şekilde dener misiniz? Sepete ekleyin-sepete git diyin-sepette sağda kuponu uygula diyin-ödeme adımına geç diyip misafir üyelik ile giriş yapıp ödeyin. Böyle yaptıgımda sıkıntısız aldım mobilden.

Etkisi nasıl yoksa artic p12 max kasa fanı alıp onunla soğutucu yapcam
Klasik masa fanlarından çok çok daha iyi, ve aynı fiyatta

Alıntıyı görüntüle
Mobilden dediğim şekilde dener misiniz? Sepete ekleyin-sepete git diyin-sepette sağda kuponu uygula diyin-ödeme adımına geç diyip misafir üyelik ile giriş yapıp ödeyin. Böyle yaptıgımda sıkıntısız aldım mobilden.

Serinletir yani

Alıntıyı görüntüle

2 tane kupon var ikisi de daha önce kullanılmış tekrar kullanılamaz diyor maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,849
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri