Oppo a73 vs xiaomi redmi note 8

Reaksiyon skoru
0
Oppo a73 mü redmi note 8 128 gb mı? Herkes yazsın dostlar. Oyun oynamayacağım gunlük hayat mesajlaşma alo deme fotograf .

Note 8 yazılımı kötü ben note 8 kullanıyorum uygulama arası geçişlerde donabiliyor uğraştırıyor bazen yeniden başlatmak gerekiyor ancak özellik olarak karşılaştırırsak note 8 öneririm ama kamerası bataryası ekranı felan önemsiz dersen oppo al ben note 8 den yazıyorum şu anda memnunum yani alırsan üzmez ufak tefek hataları var oda yazılımsal tüm redmi serisi öyle zaten

Oppo a73 mü redmi note 8 128 gb mı? Herkes yazsın dostlar. Oyun oynamayacağım gunlük hayat mesajlaşma alo deme fotograf .
Oppo reno z kullanıyorum yazılım olarak çok düzgün bir telefon şarj süresi vs düzgün gidiyor her ay güncelleme alıyor (3 5 ay sonra almaz baya eskidi :)) malzeme kalitesi çok güzel reno z gibiyse diğer telefonları şahsen kullandığım en iyi telefon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oppo reno z kullanıyorum yazılım olarak çok düzgün bir telefon şarj süresi vs düzgün gidiyor her ay güncelleme alıyor (3 5 ay sonra almaz baya eskidi :)) malzeme kalitesi çok güzel reno z gibiyse diğer telefonları şahsen kullandığım en iyi telefon
gorilla glass koruması yoksa oppoyu alma kendi camları kötü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,375
Üyeler
188,412
Son üye
skavas
Geri