Daha iyisi var mıdır bilmiyorum. Ama ben kullanıyorum gayet güzel yanı rami 8 ama ben +5 verdim 13 oldu güzel telefondur.4850TL fiyatı var Trendyol kendisi satıyor bu fiyata daha iyisi var mıdır?
Şarjı 2 gün gitsin ve düşük oyunlarda, ekranlarda gram kasmasın istiyorum kamerası ortalama olabilir.Daha iyisi var mıdır bilmiyorum. Ama ben kullanıyorum gayet güzel yanı rami 8 ama ben +5 verdim 13 oldu güzel telefondur.
o telfon o fiyatı haketmiyor işlemcisi iyi fakat 5k ya daha güçlü bir model alabilirsiniz eğer fiyatı yükseltebilirseniz4850TL fiyatı var Trendyol kendisi satıyor bu fiyata daha iyisi var mıdır?
bu telefonu oyun için almanızı tavsiye etmem grafik birimi ve işlemcisi çok güçlü değil sizin için poco x 3 pro alınabilirŞarjı 2 gün gitsin ve düşük oyunlarda, ekranlarda gram kasmasın istiyorum kamerası ortalama olabilir.
Düşük oyunlar dediğim Clash Royale, nss tarzı oyunlar şuan kullandığım telefonda az buz kasma oluyorbu telefonu oyun için almanızı tavsiye etmem grafik birimi ve işlemcisi çok güçlü değil sizin için poco x 3 pro alınabilir
Güzel 8GB RAM kullanıyor.4850TL fiyatı var Trendyol kendisi satıyor bu fiyata daha iyisi var mıdır?
reis biraz daha arttırabilirim diyorsan bu telefona kesin bakmalısın hiç yüzüstü bırakmaz taş gibi telefon https://www.n11.com/urun/poco-x3-pr...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel4850TL fiyatı var Trendyol kendisi satıyor bu fiyata daha iyisi var mıdır?