Ürün dediğiniz gibi 1259 TL. Hoşgeldin 250 TL kuponu kullanınca 1009 TL oldu hocamo nasil oldu?![]()
Ekletmiyor ki kuponuÜrün dediğiniz gibi 1259 TL. Hoşgeldin 250 TL kuponu kullanınca 1009 TL oldu hocam![]()
Hocam cok teskkur ederım ben kendı kendıne otomatık dustu sanıyodum dıger kodu kullanınca bana da 1009tl oldu sıyah almıstım ıptal ettım. Allah razı olsun valla gozden kacmıs.Ürün dediğiniz gibi 1259 TL. Hoşgeldin 250 TL kuponu kullanınca 1009 TL oldu hocam![]()
knk kupon nerde yada ne kuponu bende 250 tl indirim olmuyor nasıl yaptınÜrün dediğiniz gibi 1259 TL. Hoşgeldin 250 TL kuponu kullanınca 1009 TL oldu hocam![]()
Sey arkadas oyle dıyınce baktım kampanyanın detaylarında yazıyordu.Dur eklıyım herkes gorsun.knk kupon nerde yada ne kuponu bende 250 tl indirim olmuyor nasıl yaptın
KASIM250 kodunu kullandım sepetteknk kupon nerde yada ne kuponu bende 250 tl indirim olmuyor nasıl yaptın
Benim pasaj hesabım vardı. Yeni numarayla başka bir hesap açıp kodu kullandım. Belki sizin hesap yeni olmadığı için olabilir.Ekletmiyor ki kuponu![]()
Hocam siz haber edince bende faydalanmış oldum. Ben teşekkür ederimHocam cok teskkur ederım ben kendı kendıne otomatık dustu sanıyodum dıger kodu kullanınca bana da 1009tl oldu sıyah almıstım ıptal ettım. Allah razı olsun valla gozden kacmıs.
Alıntıyı görüntüle
fiyat artmış 1-2 saat önce daha uygunduHocam 1000 nasıl oluyor ?
Fiyatı mı artmış yada?