Örgülü Psu Kablosu Önerisi

flyingatm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
535
Selamlar, Enermax Rev. III 850W Beyaz PSU sahibiyim. Ürünün kendi öntanımlı kabloları modüler ve güzel ancak çok inceler ve tarakla dahi estetik bir görüntü yaratmak çok zor. Aşağıdaki ürünü almak istiyorum; siyah/beyaz renk benim için önemli. Aşağıdaki üründen daha uygun olan ya da onu alma şunu al diyeceğiniz bir şey var mıdır?

Asiahorse kablo kullandım, belki bendeki kablo seti bozuktur bilmiyorum ama sıcaklıklarım 10 derece kadar arttı, iade ettim

Birebir bu ürünü mü kullandınız hocam? Ek olarak neyin sıcaklığı arttı?
1783344355723.webp

Evet bu setti. Chipset, PSU, ekran kartı tüm sistem sıcaklıkları arttı.

İnanılmaz şaşırdım. Sebebi ne olabilir ki acaba. Bir kablo nasıl sistem sıcaklığına etki edebilir anlam veremedim. Sebebini iyice araştırayım. Teşekkürler hocam.
Evet ben de anlam veremedim ama haklarını yemeyeyim, birkaç gün gecikmeli de olsa parayı iade ettiler zorluk çıkarmadan.
1783345491744.webp

Evet, işin garibi bir tane yorum gördüm aynı şikayetle sonra kaldırmışlar o yorumu siteden
Reddit'i baya araştırdım. Hiç sorun yaşamayanlar da var, sorun yaşayıp değişimle sorunu çözülenler de. Tamamen şans. Kalite kontrolleri düşük demek ki. Ağır işlerde crash yeme sorunu yaşayanlar var. İyi bir unit denk gelirse sorun yok, gelmezse değişim konusunda wraith'e güvenebilir miyim emin değilim.

Geri