Origin hata kodu alıyorum

Reaksiyon skoru
11
The origin store is currently disabled because it was launched from another application. Restart Origin to access the store. BF3 e girerken bu hatayı alıyorum ve oyun başlamıyor daha önce böyle bir sorun yoktu. Aynı şekilde fifa21 i açtığım zamanda aynı hata geliyor fakat oyun başlıyor yardım edebilir misiniz?

The origin store is currently disabled because it was launched from another application. Restart Origin to access the store. BF3 e girerken bu hatayı alıyorum ve oyun başlamıyor daha önce böyle bir sorun yoktu. Aynı şekilde fifa21 i açtığım zamanda aynı hata geliyor fakat oyun başlıyor yardım edebilir misiniz?
Başka bir uygulamadan başlatıldığı için devre dışı bırakılmış, origini yeniden başlatın diyor yazıda.
Şifrenizi değiştirip tekrar giriş yapıp deneyin.

Başka bir uygulandığından başlatılamıyor, origini yeniden başlatın diyor yazıda.
Şifrenizi değiştirip tekrar giriş yapıp deneyin.
şifre değişikliği yaptım aynı zamanda bi steamdan bi originden başlattım oyunu ardından battlelog üzerinden başlattım ancak oyun tepki vermiyor indir yükle de yaptım ama nafile

şifre değişikliği yaptım aynı zamanda bi steamdan bi originden başlattım oyunu ardından battlelog üzerinden başlattım ancak oyun tepki vermiyor indir yükle de yaptım ama nafile
2 platformdan açtığınız için çakışıyor olabilir mi acaba?
Bilgisayarı yeniden başlatıp açmayı dener misiniz birde ama sadece tek platform üzerinden açmayı deneyin.

Geri