Orijinal Apple adaptörü 12W 279TL kaçırma

12W ile kanser olmak isteyenler de alabilir
tam onu diyecektim bir ömür sürer vallahi.
şarja taktığını unuttuğunda sarjin doluyor işte ne güzel 😀
yani biri 900 diğer 280
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12w buna vereceğime spigen 45w alırım
dediğim gibi bazıları sadece örnek applese apple almak ister zaten yazıyada yazdım

geçen hafta +60 teyzem için hiç araştırmadan aynı fiyata almıştım fırsat fiyatı denk gelmiş şansıma , aynı fiyata hızlı şarj da var tabii ama yaşlılarımız eskisi bozulduğunda yeniyi garipsiyor o yüzden aynısından teknosada bulup almıştım

Orijinal Apple ürünü alırken satıcıya dikkat edin bilindik yerlerden alın attığım linkteki satıcı Teknosa olacak ama gene de kontrol edin 20W'ta 900 TL vermek istemeyen ama orijinal olsun isteyenler kaçırmasın 279 TL iken kesin alınır ben kaptım bir tane yedek olsun diye.

Ürünün linki bu: https://www.trendyol.com/apple/12w-usb-priz-adaptoru-mgn03tu-a-p-68870552
Bir kere alıyorsunuz ömürlük bu ürünler 2800tlye aldım 35wlık hem watchu hem telefonu beraber şarj ediyorum

Sene başında tablet aldığım ve tabii ki de adaptörsüz geldi. Spigen marka adaptör aldım 400 civarı idi. Hem 65w watt hem de cift çıkışlı muazzam bi ürün. Apple saçmalığını bitirmesi gereken bi ürün

Zaten bu fiyattaydı, kargo parası vermeye değmez. Satıcı Teknosadan pazaramada kupon ile daha ucuza alınabilir.

Geri