Orijinal batarya mı yan sanayi batarya mı?

GT 1010

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
328
Merhaba. Telefonumun bataryasını değiştirmek istiyorum ve kararsız kaldım. Deji batarya alırsam 600 TL'ye halledebilirim ama orijinal batarya 2 bin TL'ye geliyor. Sizce ne yapmalıyım?

Merhaba. Telefonumun bataryasını değiştirmek istiyorum ve kararsız kaldım. Deji batarya alırsam 600 TL'ye halledebilirim ama orijinal batarya 2 bin TL'ye geliyor. Sizce ne yapmalıyım?
Telefona bağlı. 2 sene sonra kullanmam diyeceğin bir telefonsa deji al yok 3-5 sene gider diyorsan orijinal al

Orijinal al, orijinal 2 sene gidecekse çakma 1 senede ölüyor genelde, üstüne yanma, patlama, şişme riski daha fazla.

S10e samsung yetkili servisi ikiside.
Samsung S serisi pil değişimi için 2350TL tavsiye etmiş ama son fiyatı belirleme yetkisini servislere bırakmış sanırım o yüzden değişiklik oluyor olabilir.

Takacakları pilin üretim tarihine de dikkat et olabildiğince yeni olsun.

Ben olsam deji alırdım. 2 seneden fazla kullanacağını düşünmüyorum. Deji piller de kötü değil eski mi9t pro pili öldü zamanında dejiyle rahat 2 sene daha kullandım hatta hala duruyor çalışıyor telefon ama kullanmıyorum.

Ben olsam deji alırdım. 2 seneden fazla kullanacağını düşünmüyorum. Deji piller de kötü değil eski mi9t pro pili öldü zamanında dejiyle rahat 2 sene daha kullandım hatta hala duruyor çalışıyor telefon ama kullanmıyorum.
Büyük boyutlu telefon sevmiyorum. Bu bile büyük geliyor. O yüzden yeni telefon almayı düşünmüyorum. 6 inç ekrandan küçük ve güncel telefon bulamadım. (Android)
Samsung S serisi pil değişimi için 2350TL tavsiye etmiş ama son fiyatı belirleme yetkisini servislere bırakmış sanırım o yüzden değişiklik oluyor olabilir.

Takacakları pilin üretim tarihine de dikkat et olabildiğince yeni olsun.
Takmadan önce sorsam baktırırlar mı tarihine?

1 yıldan fazla kullanacaksanız cihazı orijinal takmanızı öneririm. Orijinal pillerin ömrü daha iyi ve sağlıklı oluyor. Ek olarak da yan sanayi bataryalar telefonun performansını ciddi ölçüde etkiliyor.

Deji zaten güzel batarya üretiyor aradaki farka değecek bir şey yok deji al

Ben 4 5 defa aldım başka telefonlara felan

Deji iyidir. Fazla masrafa girmek istemiyorsan işini görür. Xiaomide epey fark ediyordu(iyi anlamda) fakat Samsungda aynı veya daha iyi performans alır mısın bilmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,157
Üyeler
184,270
Son üye
vek96
Geri