Orijinal batarya mı yan sanayi batarya mı?

Deji iyidir. Fazla masrafa girmek istemiyorsan işini görür. Xiaomide epey fark ediyordu(iyi anlamda) fakat Samsungda aynı veya daha iyi performans alır mısın bilmem.

Deji zaten güzel batarya üretiyor aradaki farka değecek bir şey yok deji al

Ben 4 5 defa aldım başka telefonlara felan
Bu yorumlara bakınca kararsız kaldım. Memnun kalmazsam bir daha masraf etmem gerekecek.

Kendi sitesinden al. 2 ürün buldum 1i premium batarya diyor muhtemelen daha iyidir. Gördüğüm kadarıyla en önemli fark tek hücre pil yerine çift hücreli kullanması.

Kendi sitesinden al. 2 ürün buldum 1i premium batarya diyor muhtemelen daha iyidir. Gördüğüm kadarıyla en önemli fark tek hücre pil yerine çift hücreli kullanması.
Kendi sitesinden alacağım ama attığım satıcı resmi satıcı değil mi? Yorumları okumak için baktım.

Kendi sitesinden alacağım ama attığım satıcı resmi satıcı değil mi? Yorumları okumak için baktım.
Ben resmi satıcısı diye biliyorum. Hatta sizin bataryaya bakarken babamın telefonunun modeline baktım yıllar sonra o telefona batarya gelmiş sipariş geçeceğim şimdi :D

Ben resmi satıcısı diye biliyorum. Hatta sizin bataryaya bakarken babamın telefonunun modeline baktım yıllar sonra o telefona batarya gelmiş sipariş geçeceğim şimdi :D
1752184982504.webp

Kupon varmış neredeyse bedavaya geliyor.

Evet bana özel kupon.
Tüh, neyse ben sipariş geçtim hocam. Ben yerinizde olsam çok para vermezdim, telefon eskidikçe yatırım yapmamayı tercih ediyorum her an başına bir şey gelebilir diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben olsam deji alırdım. 2 seneden fazla kullanacağını düşünmüyorum. Deji piller de kötü değil eski mi9t pro pili öldü zamanında dejiyle rahat 2 sene daha kullandım hatta hala duruyor çalışıyor telefon ama kullanmıyorum.
Ben de o telefona aldım şimdi. Siz 9t bataryası mı taktınız yoksa direkt 9t pro için olan mı? Eskiden 9t proya yoktu.

Tüh, neyse ben sipariş geçtim hocam. Ben yerinizde olsam çok para vermezdim, telefon eskidikçe yatırım yapmamayı tercih ediyorum her an başına bir şey gelebilir diye.
İstediğim tarz telefon bulamıyorum. Yeni telefonlar hep büyük ekranla geliyor. Bu telefon bile büyük geliyor. Çentik yok artık o yüzden çok büyük boyuta sahip olmayabilirler ama bence hala büyükler.

Büyük boyutlu telefon sevmiyorum. Bu bile büyük geliyor. O yüzden yeni telefon almayı düşünmüyorum. 6 inç ekrandan küçük ve güncel telefon bulamadım. (Android)

Takmadan önce sorsam baktırırlar mı tarihine?
Bu arada telefon konusunda atladığın bir şey var ekran oranı telefon boyutu değildir. Güncel cihazlarda ekranlar telefon boyutuna yakın ama eskilerde telefon 6 inc mesela ekran 5.5 inc yazıyor.
Mesela:
1752185690717.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de o telefona aldım şimdi. Siz 9t bataryası mı taktınız yoksa direkt 9t pro için olan mı? Eskiden 9t proya yoktu.
Valla hatırlamıyorum ki çok da ucuza almıştım 150 lira bile değildi. Yetkili satıcıdan aldım bayiden, internetten almamıştım.

Bu arada telefon konusunda atladığın bir şey var ekran oranı telefon boyutu değildir. Güncel cihazlarda ekranlar telefon boyutuna yakın ama eskilerde telefon 6 inc mesela ekran 5.5 inc yazıyor.
Mesela:
Alıntıyı görüntüle
Elimde olsa çentiksiz 5-5.5 inç bir telefon isterdim. Saçma ekran boyutları beni hasta ediyor. 16.9 oranın neyi kötüydü komple bitirdiler?

Elimde olsa çentiksiz 5-5.5 inç bir telefon isterdim. Saçma ekran boyutları beni hasta ediyor. 16.9 oranın neyi kötüydü komple bitirdiler?
Benim telefon 6.67 ben de boyuttan rahatsızım. S25 veya Xiaomi 15 modeline geçmeyi düşünüyorum. İphone SE tercih edebilirsiniz o da biraz daha küçük. Daha küçüğünü görmedim. Bu arada 360tl için bedava dene biraz kullan en kötü ileride orijinal tak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,582
Üyeler
183,139
Son üye
dteahmet
Geri