Orijinal batarya mı yan sanayi batarya mı?

Benim telefon 6.67 ben de boyuttan rahatsızım. S25 veya Xiaomi 15 modeline geçmeyi düşünüyorum. İphone SE tercih edebilirsiniz o da biraz daha küçük. Daha küçüğünü görmedim. Bu arada 360tl için bedava dene biraz kullan en kötü ileride orijinal tak.
İOS sevmiyorum. Telefonla pek işim olmuyor ve mevcut telefon performans olarak işimi görüyor. Son zamanlarda şarjı çabuk bitmeye başladı ve batarya zayıf uyarısı veriyor. Geçersem en azından s21 fe alırım.

Merhaba. Telefonumun bataryasını değiştirmek istiyorum ve kararsız kaldım. Deji batarya alırsam 600 TL'ye halledebilirim ama orijinal batarya 2 bin TL'ye geliyor. Sizce ne yapmalıyım?
Yan sanayi batarya önermiyorum hocam bozulması veya patlaması daha olağan bir durum.

Yan sanayi batarya önermiyorum hocam bozulması veya patlaması daha olağan bir durum.
Kuponum olunca deji batarya aldım. Deneyimlerimi buraya yazacağım. Telefonum eski model olunca çok fazla para veresim gelmedi memnun kalmazsam orijinal batarya taktiracağım.

Güncelleme:
Batarya pazartesi geldi ama şehir dışında olduğum için bugün alabildim. Telefoncuya taktırmayı düşünüyordum ama çok fiyat isteyince kendim takmak zorunda kaldım. Neden pahalı deyince 1-3 saat sürüyor zor değişiyor dedi ama ben internetten bakarak 10-15 dakikada hallettim. 4-5 yere sordum hep aynı fiyat söylendi. Arka kasayı yapıştırıcım olmadığı için yapıştıramadım. İnternetten almayı düşünüyorum. Yeni taktığım için batarya kalitesi ile ilgili yorum yapacamyacağım. 2-3 güne yorumlarımı yaparım.
Bir tane telefon tutucu ve batarya değiştirmek için aparatlar geldi. Bataryayı yapıştırmak için bant vardı ama kasa için herhangi bir yapıştırıcı çıkmadı. Kılıf olunca sorun olmadı ama halletmem gerekecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,268
Üyeler
183,406
Son üye
furkNtt
Geri