Orijinal Oyun

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,252
korsan oyunları veya dizi film vesaire içerikleri savunmuyorum ama oyun kısmında yaşadığım bir sorun var bir oyun ilgimi çektiğinde yani oynamaya karar verdiğimde direkt korsan yollara yöneliyorum hiç steam tarzı platformlardan almayı düşünmüyorum genelde (arkadaşlarımla oynadıklarım hariç) mesela AC ORİGİNS şu an 53.80 tl olması lazım oyunu oynamayı düşünüyorum,satın da almak istiyorum sonuçta ortada bir emek var ve karşılığını vermek istiyorum ama dediğim gibi single oyunlara para vermeme duygumu bir türlü aşamıyorum belkide şu an öğrenci olmam ve kendi paramı kazanmadığımdan dolayıdır sizin böyle bi garipliğiniz var mı?

Bana kalsa alırım ama ailem para vermiyor verdikleri harçlıklarla alsam diyorum kart yok ininal papara tosla falan alsam izin vermiyorlar.

bende almak istiyorum ama biriktiridiğim 50tlyi originse veremiyorum nedense bi türlü yenemiyorum bunu gitmiyor elim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende almak istiyorum ama biriktiridiğim 50tlyi originse veremiyorum nedense bi türlü yenemiyorum bunu gitmiyor elim
ama mesela witcher 3 ü aldım steam cüzdanımda biraz para vardı baktım 59tl den 18 civarlarına düşmüş aldım mesela fiyatla alakalıdır belki de

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama mesela witcher 3 ü aldım steam cüzdanımda biraz para vardı baktım 59tl den 18 civarlarına düşmüş aldım mesela fiyatla alakalıdır belki de

PS4 al bakayım korsan oyun oynaya biliyor musun? :)

korsan oyunları veya dizi film vesaire içerikleri savunmuyorum ama oyun kısmında yaşadığım bir sorun var bir oyun ilgimi çektiğinde yani oynamaya karar verdiğimde direkt korsan yollara yöneliyorum hiç steam tarzı platformlardan almayı düşünmüyorum genelde (arkadaşlarımla oynadıklarım hariç) mesela AC ORİGİNS şu an 53.80 TL olması lazım oyunu oynamayı düşünüyorum,satın da almak istiyorum sonuçta ortada bir emek var ve karşılığını vermek istiyorum ama dediğim gibi single oyunlara para vermeme duygumu bir türlü aşamıyorum belkide şu an öğrenci olmam ve kendi paramı kazanmadığımdan dolayıdır sizin böyle bi garipliğiniz var mı?
Orijin her zaman iyidir ama hangimiz zamanında korsan oyunlar oynamadık ki ? Oyna ve dene durumun olunca alırsın ne olacak ? Mesela Minecraft , hem ücretli hem ücretsiz oynanabiliyor ve orijinal. Yurt dışında sırf emeklerin karşılığını vermek için minecraftın en popüler olduğu 2013-2016 yılları arasında çoğu kişi oyunu satın aldı. "Ya korsan oynanmaz moruq" , "Korsana destek yok , emek hırsızları !" diyenler , zamanında CD'ye yazdırılmış korsan oyunları orijin sanan ahlâk bekçileri...

korsan oyunları veya dizi film vesaire içerikleri savunmuyorum ama oyun kısmında yaşadığım bir sorun var bir oyun ilgimi çektiğinde yani oynamaya karar verdiğimde direkt korsan yollara yöneliyorum hiç steam tarzı platformlardan almayı düşünmüyorum genelde (arkadaşlarımla oynadıklarım hariç) mesela AC ORİGİNS şu an 53.80 TL olması lazım oyunu oynamayı düşünüyorum,satın da almak istiyorum sonuçta ortada bir emek var ve karşılığını vermek istiyorum ama dediğim gibi single oyunlara para vermeme duygumu bir türlü aşamıyorum belkide şu an öğrenci olmam ve kendi paramı kazanmadığımdan dolayıdır sizin böyle bi garipliğiniz var mı?
Dostum aynı durum 🙁 single oyunlara içimden fazla para veresim gelmkyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,333
Üyeler
195,597
Son üye
Fatmedic
Geri