Yardım ort. 2 3 haftada sıfırdan biten hikaye oyunu önerisi var mı

Reaksiyon skoru
3
Sistemim 8 gb ram 1650 şeklinde ve laptop. oynamak için eski oyunlarını ve serisini oynama zorunluluğu olmayan , yani hikayesi ile eski oyunları çok bağlı olmayan ve sıfırdan başlayıp 2 3 haftada bitirebileceğim hikaye oyunları önerilerinizi bekliyorum . ( örneğin serinin üçüncü oyunu olan ama direkt önceki oyunları oynamadan 3 . oyundan başlanabilen hikaye oyunu )

Sistemim 8 gb ram 1650 şeklinde ve laptop. oynamak için eski oyunlarını ve serisini oynama zorunluluğu olmayan , yani hikayesi ile eski oyunları çok bağlı olmayan ve sıfırdan başlayıp 2 3 haftada bitirebileceğim hikaye oyunları önerilerinizi bekliyorum . ( örneğin serinin üçüncü oyunu olan ama direkt önceki oyunları oynamadan 3 . oyundan başlanabilen hikaye oyunu )
rdr2 var ama sistemin kaldırırmı bilemem

Eğer oynamadiysan God of war. Serinin hiç bir oyununu oynamadım ama çok zevk aldım

Başta RDR 2 olmak üzere

Mafia 1-2
Uncharted Legacy of thieves
Marvel Spiderman Remastered
Marvel Spiderman Miles Morales
TLOU

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,125
Üyeler