Inca Klavye fiyatları ve klavye çeşitleri en uygun fiyatlarla GittiGidiyor'da! Bilgisayar ve tabletlerinizle kullanabileceğiniz klavye modelleri için tıklayın!
mouse olarak trust gtx 105 önerebilirim. Kullanmıştım bir ara ve memnun kaldım. 30/40 TL arası bulunabiliyor . İdarereten almıştım ama beklediğimden çok daha kaliteli çıktığı için 6 ay kadar kullandım. Görsel olarak ve el tutuşu olarak gayet iyi , sensör olarak FPS/MOBA tarzı rekabetçi oyunlarında ok seviyede. Diğer oyunlarda zaten kesinlikle üzmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek olarak bu akşam incehesap.com'da gaming gecesi var. Açıklanan ekipmanlarla gamepower icarus mouse ve Saver klavye var. Fiyatları henüz belli değil ama seni uzun seneler götürecek ve üzmeyecek ekipmanlar. Özellikle icarus mouse bir ara baya baya popüler olmuştu bakmanı tavsiye edebilirim. Not: 2sini birlikte almak istersen bütçeni aşacaktır muhtemelen, bütçeni zorlayamıyorsan icarus mouse a öncelik vermeni tavsiye ederim.
Inca Klavye fiyatları ve klavye çeşitleri en uygun fiyatlarla GittiGidiyor'da! Bilgisayar ve tabletlerinizle kullanabileceğiniz klavye modelleri için tıklayın!