Orta seviye telefon önerisi

sseren

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar annem ve babama orta seviye bir telefon almak istiyorum Samsung a alışıklar kullanmayı seviyorlar peki ne alabilirim Samsung a56 yu gördüm iyiye benziyor yine o fiyatlarda daha iyisi varmıdır yoksa a56 mı alıyım

A56 ne kadara alınabiliyor?

A55 veya S24 Fe. En mantıklıları bunlar.

ben s24fe alırdım o fiyata. a56da güzel telefon ancak s24fe bu segmentte en fp cihaz bana kalırsa. geçen gün 25bin TL'ye telefon+adaptör+kulaklık denk geliyordu stoklar yenilendiyse oradan almanızı şiddetle öneririm.

galaxy a02 bakabilirsin

ben s24fe alırdım o fiyata. a56da güzel telefon ancak s24fe bu segmentte en fp cihaz bana kalırsa. geçen gün 25bin TL'ye telefon+adaptör+kulaklık denk geliyordu stoklar yenilendiyse oradan almanızı şiddetle öneririm.
nereden atabilirmisin siteyi yada hangi mağaza

nereden atabilirmisin siteyi yada hangi mağaza
direkt samsung kendi sitesinden oluyordu. s24fe + 65w adaptör + en ucuz kulaklıkla oluyordu sanırım.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

direkt samsung kendi sitesinden oluyordu. s24fe + 65w adaptör + en ucuz kulaklıkla oluyordu sanırım.

diğer kulaklığı kaldırmışlar muhtemelen stok bittiği için. böyle 30bin oluyor hocam.

1743520436366.png

Bütçe orta segmentin üstüne yeterliyken orta segment kenarda kalsın. S24 FE 128 GB de olsa iyidir, 256 GB de kampanyayla satılıyor, ara sıra da fiyatı düşüyor makul seviyelere.

S24 fe gerçekten en mantıklısı olur

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

diğer kulaklığı kaldırmışlar muhtemelen stok bittiği için. böyle 30bin oluyor hocam.

Alıntıyı görüntüle
evet çok iyimiş çok teşekkür ederim en mantıklı bunu almak büyük ihtimal

Geri