Neler Yeni

ortacılık yapan varmı

Crespo27

80+
yazın ortacılık yapmak ıstıyorum onceden yapan varmı nasıldır zormudur biraz bilgilendirebilirmi iş için

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,588
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Benim imalatım var deri üzerine ortacilik yapanları çok çalıştırıyorlar en iyisi berber çırağı olmak çok rahat 😂

halitxct

80+ Silver
yazın ortacılık yapmak ıstıyorum onceden yapan varmı nasıldır zormudur biraz bilgilendirebilirmi iş için
Trikoda çalışıyorum babam kendi işini yapıyo ben başka biyerde çalışıyorum sakın yapma derim kısacası esseksin herşeyi yapiyosun

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Trikoda çalışıyorum babam kendi işini yapıyo ben başka biyerde çalışıyorum sakın yapma derim kısacası esseksin herşeyi yapiyosun
Essek az kalır dünyanın en berbat işi, sonunda hiç bir şey de öğrenmiyorsun ve resmen yok denilecek bir maaş veriyorlar. Asla ama asla çalışmamalısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim imalatım var deri üzerine ortacilik yapanları çok çalıştırıyorlar en iyisi berber çırağı olmak çok rahat 😂
Kesinlikle hocam çok haklısınız, şimdiki aklım olsa 5 yıl önce hiç maaş istemeden berberde çalışırdım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,588
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Essek az kalır dünyanın en berbat işi, sonunda hiç bir şey de öğrenmiyorsun ve resmen yok denilecek bir maaş veriyorlar. Asla ama asla çalışmamalısın.

Kesinlikle hocam çok haklısınız, şimdiki aklım olsa 5 yıl önce hiç maaş istemeden berberde çalışırdım.
Hem meslek öğreniyorsun hemde kazanıyorsun sohbet muhabbet ortamı da ayrıca güzel

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,588
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Crespo27

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım Tekstilden bahsediyorsunuz hocam . Nerede yaşıyorsunuz? Yaşınız kaç?
15 istanbul

maaş asgari ücret başka nereyi önerirsinizki

Sebastian Szymanski

80+ Silver
15 istanbul

Asgari ücret mi? İyiyimiş aslında maaş ama gerçekten tekstil firmaları çok kötü ortacilik çok daha kötü bir iş . İstanbul'dasın biraz arasan 0nlarca iş bulursun.

15 istanbul

Daha önce çalıştın mı hiç?

Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
ragnar oğlu tarkan
ortacılık sıkıntı iş çok yorulursun illa tekstil içinde arayacaksan işaretçi olarak bir işe girebilirsin düğmelerin dikileceği yerleri işaretliyorsun asgari alırsın yada paketleme yapabilirsin

Crespo27

80+
Asgari ücret mi? İyiyimiş aslında maaş ama gerçekten tekstil firmaları çok kötü ortacilik çok daha kötü bir iş . İstanbul'dasın biraz arasan 0nlarca iş bulursun.

Daha önce çalıştın mı hiç?
evet kaynakcılık ve ortacılık yaptım

ortacılık sıkıntı iş çok yorulursun illa tekstil içinde arayacaksan işaretçi olarak bir işe girebilirsin düğmelerin dikileceği yerleri işaretliyorsun asgari alırsın yada paketleme yapabilirsin
hocam en kotu 1 hafta calısırım ortacılıkta baktım cok cok zor cıkarım baska yerlere bakarım en azından tecrube olur

bide sınıftan bır arkadaşımla gırıcez sohbet falanda ederız arkadasım dıyo yanında arkadasın oldumu zamanın nasıl gectıgını anlamazsın

bide sınıftan bır arkadaşımla gırıcez sohbet falanda ederız arkadasım dıyo yanında arkadasın oldumu zamanın nasıl gectıgını anlamazsın

Son düzenleme:

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek
Ortacılık-taşımalık işi yapacaksan tekstile hiç girilmez 25.000 TL'ye işçi bulamıyorum istanbul içi taşımacı iş çok ağır…
Berber çırağı yada illa tekstil olacaksa ütü paket makastar çırağı olarak işe gir.

Top Bottom