Trikoda çalışıyorum babam kendi işini yapıyo ben başka biyerde çalışıyorum sakın yapma derim kısacası esseksin herşeyi yapiyosunyazın ortacılık yapmak ıstıyorum onceden yapan varmı nasıldır zormudur biraz bilgilendirebilirmi iş için
Essek az kalır dünyanın en berbat işi, sonunda hiç bir şey de öğrenmiyorsun ve resmen yok denilecek bir maaş veriyorlar. Asla ama asla çalışmamalısın.Trikoda çalışıyorum babam kendi işini yapıyo ben başka biyerde çalışıyorum sakın yapma derim kısacası esseksin herşeyi yapiyosun
Kesinlikle hocam çok haklısınız, şimdiki aklım olsa 5 yıl önce hiç maaş istemeden berberde çalışırdım.Benim imalatım var deri üzerine ortacilik yapanları çok çalıştırıyorlar en iyisi berber çırağı olmak çok rahat
Hem meslek öğreniyorsun hemde kazanıyorsun sohbet muhabbet ortamı da ayrıca güzelEssek az kalır dünyanın en berbat işi, sonunda hiç bir şey de öğrenmiyorsun ve resmen yok denilecek bir maaş veriyorlar. Asla ama asla çalışmamalısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kesinlikle hocam çok haklısınız, şimdiki aklım olsa 5 yıl önce hiç maaş istemeden berberde çalışırdım.
Birde ilerki zamanlarda kendi işini açtınmi tertemiz para kazanıyorsun. Her meslek biter ama berberlik mesleği bitmez yaHem meslek öğreniyorsun hemde kazanıyorsun sohbet muhabbet ortamı da ayrıca güzel
Nereye açarsan aç iş yapıyor bir şekilde eğer isminde Murat olursa tm bitti gittiBirde ilerki zamanlarda kendi işini açtınmi tertemiz para kazanıyorsun. Her meslek biter ama berberlik mesleği bitmez ya
15 istanbulSanırım Tekstilden bahsediyorsunuz hocam . Nerede yaşıyorsunuz? Yaşınız kaç?
maaş asgari ücret başka nereyi önerirsinizkiEssek az kalır dünyanın en berbat işi, sonunda hiç bir şey de öğrenmiyorsun ve resmen yok denilecek bir maaş veriyorlar. Asla ama asla çalışmamalısın.
Kesinlikle hocam çok haklısınız, şimdiki aklım olsa 5 yıl önce hiç maaş istemeden berberde çalışırdım.
Asgari ücret mi? İyiyimiş aslında maaş ama gerçekten tekstil firmaları çok kötü ortacilik çok daha kötü bir iş . İstanbul'dasın biraz arasan 0nlarca iş bulursun.15 istanbul
maaş asgari ücret başka nereyi önerirsinizki
Daha önce çalıştın mı hiç?15 istanbul
maaş asgari ücret başka nereyi önerirsinizki
evet kaynakcılık ve ortacılık yaptımAsgari ücret mi? İyiyimiş aslında maaş ama gerçekten tekstil firmaları çok kötü ortacilik çok daha kötü bir iş . İstanbul'dasın biraz arasan 0nlarca iş bulursun.
Daha önce çalıştın mı hiç?
hocam en kotu 1 hafta calısırım ortacılıkta baktım cok cok zor cıkarım baska yerlere bakarım en azından tecrube olurortacılık sıkıntı iş çok yorulursun illa tekstil içinde arayacaksan işaretçi olarak bir işe girebilirsin düğmelerin dikileceği yerleri işaretliyorsun asgari alırsın yada paketleme yapabilirsin