ortaokula gidiyorum ortalamam 94 devamsızlığım da bilgi verirmisiniz

Reaksiyon skoru
9
smerhaba arkadaşlar 8.sınıda gidiyorum devamsızlığım 10 günü geçti bi olay yüzünden ama özürsüz devamsızlık şuan 12 gün sınıfta kalırmıyım ortalamam yüksek olduğu için geçer miyim hocalar imza atrar da

smerhaba arkadaşlar 8.sınıda gidiyorum devamsızlığım 10 günü geçti bi olay yüzünden ama özürsüz devamsızlık şuan 12 gün sınıfta kalırmıyım ortalamam yüksek olduğu için geçer miyim hocalar imza atrar da
Ailen gelsin sildirirlerler 10 gün sınıfta kalıyorsun diye biliyordum 5 gün den sonra belge alamıyorsun ailen uğrasın birşeyler yaparlar

ortaokulda kalma yok diye hatirliyom yanlismiyim

94 gün devamsızlığım vardı ortaokul 8de geçtim. Ortaokulda devamsızlıktan kalma yok.

kanka 20 gün diye biliyorum ortaokulda benimde 13gün mü ne devamsızlık

bi tanidigimda 88 günle mi ne gecmis gecen sene

Benim 200 gün kadar vardı, geçtim yinede. Ortaokul'dan sonra bıraktım okulu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

''Kalmam ya'' diyerek gitmemezlik yapma ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,487
Üyeler
185,746
Son üye
armanss
Geri