KirliKill
80+ Silver
317Kaç aldın?
317Kaç aldın?
polat alemdarın eline ekran kartı koyan daha neler yapmazAma dedim ya deplasmandaysan sıkıntı diye... Bulaşacağın adamı iyi seç. Okul çıkışına civardan 20 adam çeker tek başına topuk topuk kaçarsın. Bunu da yaptık yani
hemde ağzımı burnumu kıra kıraÖyle bir şey dememiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun için dayak mı yedin gerçekten.
Arka sırada oturan ben bunu sevmedi.Lise'de eğer olgun arkadaşlıklar edinirsen ortam çok iyi oluyor. Arka sıraları saymıyorum bile.
Lisede umarım pc den anlayan bir kişi gelir , bizim okuldakilerin bildiği tek şey pubg mobile ve brawl stars.Ama dedim ya deplasmandaysan sıkıntı diye... Bulaşacağın adamı iyi seç. Okul çıkışına civardan 20 adam çeker tek başına topuk topuk kaçarsın. Bunu da yaptık yani
Arkana değil önüne bak hiç mi hiç özlemezsin hatta 2 yıla eski arkadaşını sokakta görsen tanımazsınArkadaşlar ben geçmişi sürekli özleyen birisiyim ve ortaokuldan liseye geçmek nasıl hissettiriyor ? Yıllarca beraber olduğum arkadaşlarımdan , öğretmenlerimden ve okulun kensini özlerim büyük ihtimal bu yüzden korkuyorum zaten az bir süre kaldı.
Benim babam değil annem terlik manyağı eder (!)hemde ağzımı burnumu kıra kıra
Arka sırada oturmaktan o kadar nefret ediyorum ki anlatamam.Lise'de eğer olgun arkadaşlıklar edinirsen ortam çok iyi oluyor. Arka sıraları saymıyorum bile.
ben yinede söyliyim dedimÖyle bir şey dememiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun için dayak mı yedin gerçekten.
Önümede bakıyorum ama işte arkadaki şeylerde can acıtıyor.Arkana değil önüne bak hiç mi hiç özlemezsin hatta 2 yıla eski arkadaşını sokakta görsen tanımazsın