Derslere odaklanamam arkada oturursam ve geri planda oluyorum , ortaokulda 6.sınıfta hoca yer değişikliği yaparken boyum uzun diye arkaya atmıştı ve ben baya bir isyan ettim ve hocada beni çok seviyordu beni en öne ortaya koymuştuNiye arka tayfa full troll oluyo
Zamanla acıtmadığını hissedersin dert etmeÖnümede bakıyorum ama işte arkadaki şeylerde can acıtıyor.
O zor iş ben bilişim bölümünde okuyordum ve sadece sınıfta bir tane pc den anlayan öğrenci vardı sonrada ben araştırdım öğrendim çok şükü ama benim dışımda kimse ögrenmedi boş boş okula gel git yapıyorlarLisede umarım pc den anlayan bir kişi gelir , bizim okuldakilerin bildiği tek şey PUBG mobile ve brawl stars.
Hocam bilişim dersi var mı 9 da ?Zamanla acıtmadığını hissedersin dert etme
O zor iş ben bilişim bölümünde okuyordum ve sadece sınıfta bir tane pc den anlayan öğrenci vardı sonrada ben araştırdım öğrendim çok şükü ama benim dışımda kimse ögrenmedi boş boş okula gel git yapıyorlar
Bunu genellikle ailesinden dolayı her yıl okul değiştirenler söğlerHissetmiyorsun.
Yok öyle bir şey. Bir hafta düşünürsün onları.Arkadaşlar ben geçmişi sürekli özleyen birisiyim ve ortaokuldan liseye geçmek nasıl hissettiriyor ? Yıllarca beraber olduğum arkadaşlarımdan , öğretmenlerimden ve okulun kensini özlerim büyük ihtimal bu yüzden korkuyorum zaten az bir süre kaldı.
Özlemezsin. Nitelikli olarak adlandırılan bir liseye gidersen oradaki ortam daha seviyeli ve olgun olacağı için özlemezsin.Arkadaşlar ben geçmişi sürekli özleyen birisiyim ve ortaokuldan liseye geçmek nasıl hissettiriyor ? Yıllarca beraber olduğum arkadaşlarımdan , öğretmenlerimden ve okulun kensini özlerim büyük ihtimal bu yüzden korkuyorum zaten az bir süre kaldı.
9 değil yahu 10. Sınıfta okdudum bilişimi ama o bölüme gelen de boşuna gelmişHocam bilişim dersi var mı 9 da ?
Bizim okulda pc bileşenlerini , pc toplamanın ne olduğunu bilen yok.9 değil yahu 10. Sınıfta okdudum bilişimi ama o bölüme gelen de boşuna gelmiş
Kim özlemezki11. sınıfım ve yakın olduğum tüm arkadaşlarım hala en iyi arkadaşlarım ama ortamı özlemediğim 1 gün bile yok.
Endişem yeni kişilerde değil ki , eskilerle ilgili özlem.İnsan elbet ki bir şeylerin özlemini duyacaktır acısını eksikliğini yaşayacaktır. Bunun kadar normal bir şey yok. Sana şunu söyleyeyim. Eskisi kadar yeni tanıyacağın insanlardan da seveceklerin ve sevmeyeceklerin olacak yani buna bir kopma diye bakma buna bir döngü olarak bak. Zamanı geldiğinde liseden de üniversiteye geçeceksin. Şahsen ben liseye geçtiğimde 3 hafta arkadaşım olmamıştı. Ona rağmen ortaokulu 1 gram bile özlememiştim. Sonra zamanla bütün okulu tanıyorsun zaten endişelenmeye gerek yok.
Karakterini bilemeyiz o yüzden tam bir şey söyleyemem ancak, tek tavsiyem herkesle arkadaş olma, birkaç tane arkadaşın olsun kimseye de fazla güvenme ve en önemlisi lisede kesinlikle sevgili olayına girme sonrasında eğitim hayatının içine edersin, psikolojin felan kalmaz. Ayrıca lisede çoğu hoca ukaladır, takma onları. Sana nasıl gelirlerse ona göre karşılığını esirgemeden ver, korkma hiçbir şey yapamazlar. Bunları anlatıyorum ancak bunlar senin karakterine uygun olmayabilir, tiki bir insan olabilirsin, insanlarla gereksiz samimi olmayı, çok konuşmayı seven birisi olabilirsin,Arkadaşlar ben geçmişi sürekli özleyen birisiyim ve ortaokuldan liseye geçmek nasıl hissettiriyor ? Yıllarca beraber olduğum arkadaşlarımdan , öğretmenlerimden ve okulun kensini özlerim büyük ihtimal bu yüzden korkuyorum zaten az bir süre kaldı.
Endişen aslında yenilerle ilgili. Yazdığın yazıda fark ettim ki yeni insanlarla eski arkadaşların gibi dostluklar kuramayacağından endişelenip onların özlemini çok hisseder miyim oluyor belki bunu açıkça yazmıyorsun ama yazından bu net anlaşılıyor. İnsan tabii sebepsiz yere de özlem duyar ama en büyük nedenlerinden biri de bahsettiğim gibi. Merak etme yeni dostluklar eskilerini unutturmaz onlar gelecekte ufak bir tebessüme yol açan mazi olarak kalır. Yani büyüdükçe olaylara bakış açında değişecektir.Kim özlemezki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Endişem yeni kişilerde değil ki , eskilerle ilgili özlem.