Neler Yeni

Ortaokuldan lise ' ye geçiş hakkında korkularım var :(

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

_bg_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
bg
lgs de iyi puan yaparsan arkadaşların anlattıklarını yaşamazsın(ben proje ihl ye gidiyorum. hiç öyle olaylar yok 🤪)

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Sorun dayak yemek değilki ; disiplin , aile azarı , öğretmenler vb.
Haklıysan disiplin geçmez, aile azarı karşındaki çocukta patlar, öğretmenler de ses çıkarmak istemezler müdür varken. Genelde onlar da meraklı olurlar noldu ne bitti öğrenmek isterler. Ben bir çok kez kavga ettim. Haklıydım tabii ki. Müdürün odasında ağlamazsan oradan karlı çıkarsın.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Ceyuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Yunus Kaya
Eğer gideceğin okul Fen lisesi veya puanı yüksek nitelikli bir okul olursa korkmanı çekinmeni gerektirecek bir durum yok.(Öyle bir okul değilse de yok aslında :D). Çoğu öğrenci iyi oluyor emin olabilirsin. Ama arada çürükler çıkıyor tabi. Onlardan da uzak durmaya bak. Okulda 1-2 ayda zaten birileri ile illaki yakınlaşacaksın. Tanımaya çalış. Lise güzel bir yer. Hele ki yatılı okuyacaksan. O biriktireceğin anıların... Sen şimdi bunları kafaya takma. Dersine çalış. Bunları sınavdan sonra düşünürsün. :D

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Ama dedim ya deplasmandaysan sıkıntı diye... Bulaşacağın adamı iyi seç. Okul çıkışına civardan 20 adam çeker tek başına topuk topuk kaçarsın. :) Bunu da yaptık yani :D
Haklıysan disiplin geçmez, aile azarı karşındaki çocukta patlar, öğretmenler de ses çıkarmak istemezler müdür varken. Genelde onlar da meraklı olurlar noldu ne bitti öğrenmek isterler. Ben bir çok kez kavga ettim. Haklıydım tabii ki. Müdürün odasında ağlamazsan oradan karlı çıkarsın.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Eğer gideceğin okul Fen lisesi veya puanı yüksek nitelikli bir okul olursa korkmanı çekinmeni gerektirecek bir durum yok.(Öyle bir okul değilse de yok aslında :D). Çoğu öğrenci iyi oluyor emin olabilirsin. Ama arada çürükler çıkıyor tabi. Onlardan da uzak durmaya bak. Okulda 1-2 ayda zaten birileri ile illaki yakınlaşacaksın. Tanımaya çalış. Lise güzel bir yer. Hele ki yatılı okuyacaksan. O biriktireceğin anıların... Sen şimdi bunları kafaya takma. Dersine çalış. Bunları sınavdan sonra düşünürsün. :D
Bu günlerin tadını çıkarmaya bakacağım , bir an önce sabah olsada okula gitsem 😀

KirliKill

80+ Silver
ne olacak örnek verirmisin bende merak ettim 8.sınıfım
14 adet performans ödevi yetiştirme + 14 tane sınavı 7 günde çalışıp ailenin yüksek beklentisiyle karşılayabilme fen dersinin 3 derse bölünmesi matematiğin bölüm sonu canavarına dönüşmesi pandemiuzaktan eğitim dersleri inek öğrencilerin anlayamaması ( LGS'den düşük not aldığım için babam beni öldresiye dövdü :( )hocaların senden yüksek beklentisi dinenememe performans ödevlerine ek ders ödevleri ve notları ALMANCA DERSİ ve herşeyi 10. sınıftada görecek olman ?

sence bu kadar neden yeterli mi ?

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
Top Bottom