katılıyorum o ses illa ki birilerini rahatsız ederOlması gereken. Nasıl ki sınava 2 Saniye geç kalan içeri alınmıyorsa, içerdekinin de kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok.
burda prof var allah bilir kaç kere girmişdirkıkırdatamazsın ki zaten gözetmenler öyle bir durumda uyarı yapıyor. ben o şekeri yiyip su içince rahatlıyordum
Olması gereken. Nasıl ki sınava 2 Saniye geç kalan içeri alınmıyorsa, içerdekinin de kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok.
Milletin suratı asıkken çıkışta kütürdetmek baya keyifli oluyordukıkırdatamazsın ki zaten gözetmenler öyle bir durumda uyarı yapıyor. ben o şekeri yiyip su içince rahatlıyordum
Ailesine değer vermeyen bir arkadaşMilletin suratı asıkken çıkışta kütürdetmek baya keyifli oluyordu
ben her sene giriyorum ya. güzel heyecan oluyor. bazen epik şeyler oluyor. makarası bol , heyecanı tam on numara ortamburda prof var allah bilir kaç kere girmişdir
Göz yaşımızı silelim diye peçete vermişler daha ne istiyorsunSırf şeker kıtırdatmak için sınava 130 lira verdim onu da dağıtmayı bırakmışlar anlamadım gitti
Ya da ailesini genişletmek isteyen akrabaya çok önem verenAilesine değer vermeyen bir arkadaş