🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Haberciler plakadan ne anlarPlakadan anlaşılıyor ya habercilerin sebebi belli her şeye iett demesinin.
Haberciler plakadan ne anlarPlakadan anlaşılıyor ya habercilerin sebebi belli her şeye iett demesinin.
hocam ön kamerada sanki hareket ediyor gibi ama etmiyor gibi de.
Yani otobüs hareketini nasıl kanıtlayacağımı bende bilmiyorum ama yeterince boşluk vardı ondan eminim kamerada gözükmüyor olabilir bir de kaliteyi kısmış Youtube.1.si kesinlikle adamda sinyal yol ne siz yanından geçerken nede kaza anında ve sonrasında sinyal açık değil yani olay yaşanırken otobus şoförü sinyal vermiyor
2.bir husuz ise ağır çekimde otobüsün hareket edip etmediğini anlmaya çalıştım ama ama bir türlü anlayamadım
Neden söyleyebilir misiniz?trafik bilgim sizin hatalı olduğunuzu söylüyor.
Yolcu alırken sol tarafına bakmiyorlar, yolculara bakıyorlar genelde. Son yolcu bindikten hemen sonra sol tarafı kontrol ediyorlar. Sizde tam o sırada geçmissiniz şanssızlık olmuş, geçmiş olsunOlabilir bu da bir bakış açısı ben yeterince yer bıraktığımı düşünmüştüm yani en azından aynasından kontrol edip sağa doğru yanaştığımın farkına varmıştır diye düşündüm çünkü kör noktasında vs. olmadığımı düşünüyorum.
Arac ford fiesta galiba küçük bir arac ordan her türlü döner yeterincede bosluk var diye dusunuyorum bence bu en son düşünülmesi gereken seyYani otobüs hareketini nasıl kanıtlayacağımı bende bilmiyorum ama yeterince boşluk vardı ondan eminim kamerada gözükmüyor olabilir bir de kaliteyi kısmış Youtube.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden söyleyebilir misiniz?
Harbimihocam ön kamerada sanki hareket ediyor gibi ama etmiyor gibi de.
Birincisi tek şeritli bir yol. Hangi araç duruyorsa dursun beklemek zorundasınız. Orada otobüsün önünden bir yaya atlamış olsa yine siz suçlu sayılacaktınız. İkincisi tek şeritli olmasa bile yaya geçidinde sollama yasaktır. Üçüncüsü;bu gibi durumlarda her zaman korna veya sellektörle varlığımı belli ederim. Fakat otobüs yine çarparsa biliyorum ki suçlu benim. Çünkü tek şeritli bir yolda sollama bitmeden sağa dönmeye çalışmanın mantıklı bir açıklaması yok.Neden söyleyebilir misiniz?
Aynen Ford Fiesta dediğiniz gibi küçük bir araç yani en basit şekilde bakılınca da ön taraf geçiyor tam arka taraf geldiğinde çarpışma yaşanıyor.Arac ford fiesta galiba küçük bir arac ordan her türlü döner yeterincede bosluk var diye dusunuyorum bence bu en son düşünülmesi gereken sey
Ön kamera da hiç belli olmuyor arka kamera da belli oluyor otobüsün sallanmasıhocam ön kamerada sanki hareket ediyor gibi ama etmiyor gibi de.
Yaya gecidi çok arkada adam sollama yapmıyor kendi yolunda gidiyorBirincisi tek şeritli bir yol. Hangi araç duruyorsa dursun beklemek zorundasınız. Orada otobüsün önünden bir yaya atlamış olsa yine siz suçlu sayılacaktınız. İkincisi tek şeritli olmasa bile yaya geçidinde sollama yasaktır. Üçüncüsü;bu gibi durumlarda her zaman korna veya sellektörle varlığımı belli ederim. Fakat otobüs yine çarparsa biliyorum ki suçlu benim. Çünkü tek şeritli bir yolda sollama bitmeden sağa dönmeye çalışmanın mantıklı bir açıklaması yok.
Dediğiniz gibi de olabilir haklısınız yollar artık o halde ki tek şerit çift şerit kavramı kalmamış durumda yaya geçidi konusunda haklısınız sona geldiğimde araba veya yaya atlamasın diye burnumu sokmadan iyice yavaşlıyorum temiz olduğuna emin olduktan sonra sağa dönmeye başlıyorum.Birincisi tek şeritli bir yol. Hangi araç duruyorsa dursun beklemek zorundasınız. Orada otobüsün önünden bir yaya atlamış olsa yine siz suçlu sayılacaktınız. İkincisi tek şeritli olmasa bile yaya geçidinde sollama yasaktır. Üçüncüsü;bu gibi durumlarda her zaman korna veya sellektörle varlığımı belli ederim. Fakat otobüs yine çarparsa biliyorum ki suçlu benim. Çünkü tek şeritli bir yolda sollama bitmeden sağa dönmeye çalışmanın mantıklı bir açıklaması yok.