Obilet güvenilir. Sayısız otobüs ve uçak bileti aldim parafpara da veriyor burger için kampanya kuponu da veriyor.Arkadaşlar Merhaba 12 Mayısta Askere Gideceğim Otobüs Bileti Almam Gerekiyor Güvenilir Bir Site Varmı Önere Bileceğiniz?
Tamam Teşekkürler.Obilet güvenilir. Sayısız otobüs ve uçak bileti aldim parafpara da veriyor burger için kampanya kuponu da veriyor.
Peki Aldığımızda Otobüste Bilet İsterlerse Nasıl Yapacağım Mesaj Olarak Mı Göstereceğim?Obilet güvenilir. Sayısız otobüs ve uçak bileti aldim parafpara da veriyor burger için kampanya kuponu da veriyor.
Göstermene gerek yok ismini söylüyorlar geçiyorlar. Zaten mesaj geliyor bilet alınca şu koltuk su zaman diye.Tamam Teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Peki Aldığımızda Otobüste Bilet İsterlerse Nasıl Yapacağım Mesaj Olarak Mı Göstereceğim?
Enuygunu kullanmıştık ucak icin 4 5 yıl önceArkadaşlar Merhaba 12 Mayısta Askere Gideceğim Otobüs Bileti Almam Gerekiyor Güvenilir Bir Site Varmı Önere Bileceğiniz?
Ankara Polatlı Topçu Füze Okulu Komutanlığı. Nasıl Bir Yer AcabaObilet sıkıntısız hocam. Askerlik nereye çıktı bu arada?
Tamam TeşekkürlerGöstermene gerek yok ismini söylüyorlar geçiyorlar. Zaten mesaj geliyor bilet alınca şu koltuk su zaman diye.
Kötü değildir herhalde hocam, ayıya dayı diyip bitireceksin işte. Hayırlı tezkereler.Ankara Polatlı Topçu Füze Okulu Komutanlığı. Nasıl Bir Yer Acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tamam Teşekkürler