Hangisini daha iyi biliyorsanız ve hangisinin aylık veya yıllık getirisi daha fazla iseArkadaşlar hangisi sizce ?
ikiside uygun ya sizin düşünceniz ne çok arada kaldımHangisini seviyorsan![]()
ikiside uygun ya sizin düşünceniz ne çok arada kaldımHangisini daha iyi biliyorsanız ve hangisinin aylık veya yıllık getirisi daha fazla ise
Valla bende arada kalırdım böyle konularda hem pc toplama hem poston segman toplama hastalığım varikiside uygun ya sizin düşünceniz ne çok arada kaldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ikiside uygun ya sizin düşünceniz ne çok arada kaldım
bide galiba yurtdışında işte otomobil tamirciliğinde felan iyi para var diye duymuştumValla bende arada kalırdım böyle konularda hem pc toplama hem poston segman toplama hastalığım var![]()
otomotivArkadaşlar hangisi sizce ?
sizce nedenotomotiv
ikisinede uyuyorum cano yaHangisine daha çok ilgi duyuyorsan. Ben şahsen otomotiv seçerdim.
elektrikli araba markaları çoğalıyor yazılıma ve tasarıma mühendis alacaklar. Çinde bir sürü marka var, Türkiye de Togg, Kıbrıs ta Günselsizce neden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ikisinede uyuyorum cano ya
akdeniz iyi midir? orayı yazıcamdaelektrikli araba markaları çoğalıyor yazılıma ve tasarıma mühendis alacaklar. Çinde bir sürü marka var, Türkiye de Togg, Kıbrıs ta Günsel
gayet iyidir tahminimakdeniz iyi midir? orayı yazıcamda
tamamdır çok teşekkür ederimgayet iyidir tahminim