Onurkotlutok05
80+ Gold
24 sayfa herkesin simplesini okudum ölûyom
Cfranko'nun önerdiği değerler noldu dostum. Aida64 testi yaptın mı ?Hocam buralarda ol yardım gerekicek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet şimdi bitti
Alıntıyı görüntüle
hocam 4.2 1175 diyor 4.5 1350 diyor bunların hangisine çıakrabılıyorum stcok fanla bu değerleri aldım
Her gold aynı değil. Silvere yakın veya plata yakın olabilirGold değeri zaten bu. Bende de 3600 vardı ya hani bir zamanlar.
Günceldir yapabilirsin.5600x destek geldi mi?
Evet ama CTR'da tam doğru göstermiyor. Denemeden bilemez.Her gold aynı değil. Silvere yakın veya plata yakın olabilir
Hocam sıkıntı olmaz dimi youtubeden izleye izleye yapıcam ilk defa yapıcam böyle bişey stok fan falan çok ısındırmaz dimi ama volt düşürüyoz derece düşer benceGold değeri zaten bu. Bende de 3600 vardı ya hani bir zamanlar.
Daha yapmadım yeni gördümCfranko'nun önerdiği değerler noldu dostum. Aida64 testi yaptın mı ?
Aida testinde 90 dereceleri görürsen (kısa sürede) V düşür. @cfrankoHocam sıkıntı olmaz dimi youtubeden izleye izleye yapıcam ilk defa yapıcam böyle bişey stok fan falan çok ısındırmaz dimi ama volt düşürüyoz derece düşer bence
Daha yapmadım yeni gördüm
Hocam mesala yaptık 1.25 yetmedi diyelim yeterde PC açılmassa napıyoruzAida testinde 90 dereceleri görürsen (kısa sürede) V düşür. @cfranko
Mavi ekran gelirse biraz bekleyeceksin. Ekran donduğunda kapatıp açtım benHocam mesala yaptık 1.25 yetmedi diyelim yeterde PC açılmassa napıyoruz