gözünde kamera olsa ne yapacak ki sonuçta senin kameranı kullanıyor görmek içinoutfit7 oyunlarının gözünde kamera var diyorlar doğrumu?
yok oyunu oynamıyorum sadece böyle söylentiler var onun için sordum oyunun yorumlarındaDoğru olsa duramazsın.
ondan değil böyle bir şey gerçek mi ondan sordumgözünde kamera olsa ne yapacak ki sonuçta senin kameranı kullanıyor görmek için
yok ondan değil sadece böyle söylentiler var onun için sordum oyunun yorumlarındaGece kapıyı pencereyi her yeri kilitle.Seni kaçırmak için gelecekler(!)
oyunu oynamıyorummm oyunun yorumlarında hep karşıma çıktıGece kapıyı pencereyi her yeri kilitle.Seni kaçırmak için gelecekler(!)
(!) yapmıştım zaten.Dalga geçiyorum senle.yok ondan değil sadece böyle söylentiler var onun için sordum oyunun yorumlarında
yok ondan değil sadece böyle söylentiler var onun için sordum oyunun yorumlarında
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyunu oynamıyorummm oyunun yorumlarında hep karşıma çıktı
(!) yapmıştım zaten.Dalga geçiyorum senle.
Boş adam işi.Benim beyinsiz kardeşimde bunları izliyor.
Arkadaşlar gece 3 te evime tom geldi yardım edin beni öldürecek diye videolar izliyor hep.
ya ben böyle videoları izlemiyoorum izlesem bile gülmek için izlerim böyle şeyler dönüp duruyor o yüzden(!) yapmıştım zaten.Dalga geçiyorum senle.
Boş adam işi.Benim beyinsiz kardeşimde bunları izliyor.
Arkadaşlar gece 3 te evime tom geldi yardım edin beni öldürecek diye videolar izliyor hep.
Sana demiyorum zaten merak etme.ya ben böyle videoları izlemiyoorum izlesem bile gülmek için izlerim böyle şeyler dönüp duruyor o yüzden
Çocukları videolarına çekip abone,beğeni kasmak için yapıyorlar öyle videoları.Çocuklarda ağızları açık bunları izliyorlar,inanıyorlar birde.meraktan sordum zaten hem bende bu gece 3 te evime şu geldi diyenlere gülüyom