❌İndirim Bitti! (OUTLET) 13 ve 11 inç ipad air(m2) magic keyboard türkçe 1999 TL!

Sizinki yeniymiş hocam bizimki 06.2023 alınma
Ah be hocam. Olsun cihaz tertemiz çalışıyor. Ne diye apple’a götürüp değişim yaptırabiliriz sanki :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alışmaya başladım trackpad ayarı çektim çok güzel oldu

Şaka gibi; ikinci gün olacak daha yolda.
Hocam sabrın sonu selamettir. Benimki akşam yedi buçuk sekiz gibi geldi ama muhteşem temiz harbiden bedavaya almışım herkese tekrar h.o

Hayırlı olsun hocam. Özelikle senin yararlanmana sevindim.
Teşekkür ederim hocam. Umarım sizin cihaz da sıfır kondisyonuna yakın gelir. Harbiden güzel cihaz ama trackpad ayarı yapın derim

Saatin garantisi daha yeni başladı bu arada. Enteresan.

Magic Keyboard çalışmıyor, iade yapacağım yarın. Kılıflar güzel geldi ama sıfır gibi.

Magic Keyboard çalışmıyor, iade yapacağım yarın. Kılıflar güzel geldi ama sıfır gibi.
Geçmiş olsun hocam. Değişim talep etmeyi deneyin isterseniz çünkü ürünler test edilmiştir yazıyordu

IMG_5003.webp
benimki sıfır kondisyonuna yakın geldi kılıfların sadece kutusu açık onlar da sıfır ürünmüş(7 mart 2026 ya kadar garantisi çıktı )

Ekler

• IMG_5002.webp
    IMG_5002.webp
    1.2 MB · Hit: 37
  • IMG_5001.webp
    IMG_5001.webp
    1.5 MB · Hit: 35
  • IMG_4999.webp
    IMG_4999.webp
    1.5 MB · Hit: 38
  • IMG_4996.webp
    IMG_4996.webp
    1 MB · Hit: 41
Alıntıyı görüntülebenimki sıfır kondisyonuna yakın geldi kılıfların sadece kutusu açık onlar da sıfır ürünmüş(7 mart 2026 ya kadar garantisi çıktı )
Bu mıknatıs gibi izler tüm magic keyboardlarda var galiba bende de aynıları var onun dışında tertemiz. Hayırlı olsun hocam

Geri