yureksyz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Umarım ironidir.o fiyata 2080 superli kasa + monitör toplanır
Umarım ironidir.o fiyata 2080 superli kasa + monitör toplanır
1000 tl ekleyip ayni ozellikte casper excalibur g900 alabilirim bakacam sorunu hic yokmusAnladım, Yani outlet ürünün güvenirliği ne kadar bilemiyorum, garantide 1 yıl oluyor bunlarda, yani başka yerlerede bak çok uygunsa bunu al iyice kontrol et falan.
Aldıktan sonra buraya yazarsın gereken testler ile PC yi test ederiz.
topla at 1 tane sana 1 tane kendıme alıcam o fıyata
Umarım ironidir.
Teknobiyotik Super Fırsat Sistemi - Intel i5 10400F 2.9GHz, RX6600 XT 8GB, 16GB Ram, 500GB m.2 SSD Oyun Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
ASUS 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMesaj otomatik birleştirildi:
Teknobiyotik Super Fırsat Sistemi - Intel i5 10400F 2.9GHz, RX6600 XT 8GB, 16GB Ram, 500GB m.2 SSD Oyun Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
ASUS 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
monitörü başka yerden daha ucuza bulurMonitör pahalı bile olmuş, ama kapak sesi buraya geldi :d.
adres atayım gönder pcyi xdMonitör pahalı bile olmuş, ama kapak sesi buraya geldi :d.
Ama onu bir yere götüremiyorsun.o fiyata 2080 superli kasa + monitör toplanır
ama daha iyi performans alıyorsun ve daha uzun ömürlüAma onu bir yere götüremiyorsun.
Yav kardeşim adamın götürmesi lazım demi? ne yapacak direk kasayı sınıfamı götürecek? Ya da o kadar agır şeyi evden evemi taşıyacak?ama daha iyi performans alıyorsun ve daha uzun ömürlü
bir yere falan götürcem yazmadığı için yazdım siz olsanız alır mısınız diye sormuşYav kardeşim adamın götürmesi lazım demi? ne yapacak direk kasayı sınıfamı götürecek? Ya da evden evemi taşıyacak?
Adam laptop istedigine göre laptop önerisi yapman daha mantıklı ve ailesi üni. için zorluyormuş okudunmu bilmiyorum.bir yere falan götürcem yazmadığı için yazdım siz olsanız alır mısınız diye sormuş
nerde yazdın üniversite için alcam diye sadece siz alır mısınız demişsin neyseUniversite dedigime gore uzaktan egitim gibi oynarım artik PC'de