Sistemin ne olduğuna göre değişirFPS arttırırmı arttırırsa baya arttırırmı ve Anakart Asus Prime A520M-A overclock olurmu?
Hocam işlemcim R5 5600X ekran kartım 3060 TI düşük sistemli oyunlarda %80 darboğaz var?Sistemin ne olduğuna göre değişir
o anakartla o.c olmuyor ya da iyi yapılamıyor diye duymuştum yanlış duymadıysam
ve eğer manyak darboğaz yemiyorsan aşırı bir fps farkı olmaz
%80 darboğaz olma imkanı yok brom.Hocam işlemcim R5 5600X ekran kartım 3060 TI düşük sistemli oyunlarda %80 darboğaz var?
overclock olur mu bilmiyorum ama overclock un da ayarı var ne kadar yaparsan o kadar etkisi artarFPS arttırırmı arttırırsa baya arttırırmı ve Anakart Asus Prime A520M-A overclock olurmu?
Hocam düşük sistem gereksinimli oyunlarda yapıyor ekran kartı kullanımı %20 derece%80 darboğaz olma imkanı yok brom.
o işlemci 1080p de bile rahat besler o ekran kartını
eğer 720p low da oynamıyorsan oyunları
o.c a gerek yok
Düşük sistem gereksinimli oyunlar ekran kartını kullanmıyordur o yüzden kullanım düşüktür ve fps in de iyidir tahminimce.Hocam düşük sistem gereksinimli oyunlarda yapıyor ekran kartı kullanımı %20 derece
Hocam FPS im 200 civarları ama oyun akıcı değil gibi acaba oyun yeni nesil ekran kartı ve işlemciye optimizasyon yapmayı kesmiştir belki ondan olabilirmi çünki en hafif oyunda 120 FPS alıyorum akıcı değil gibi ama çöp laptopta oynuyorum akıcıDüşük sistem gereksinimli oyunlar ekran kartını kullanmıyordur o yüzden kullanım düşüktür ve fps in de iyidir tahminimce.
O tarz durumlar için overclock yapmaya gerek yok.
Örnek valorant gibi oyunlar ekran kartı oyunu olmadığından ekran kartı 100 kullanılmaz
Dedigim gibi her oyun ekran kartini 100 kullandirmazHocam FPS im 200 civarları ama oyun akıcı değil gibi acaba oyun yeni nesil ekran kartı ve işlemciye optimizasyon yapmayı kesmiştir belki ondan olabilirmi çünki en hafif oyunda 120 FPS alıyorum akıcı değil gibi ama çöp laptopta oynuyorum akıcı
Bu arada bu dediklerim eski oyunlar başka oyunlarda FPS çok iyi ve çok akıcı
Neler denemek lazım hocam bir arkadaş bana artık oynadığın oyunlar yeni işlemci ve ekran kartına göre optimizasyonu yapmayı kesmişse normal dediDedigim gibi her oyun ekran kartini 100 kullandirmaz
Hele eski oyunlar dusuk sistem istediginden normal bu durum
Akici olmamasi bir suru seye bagli olabilir onu anlamak icin teker teker denemek gerekiyor her seyi