Overclock yapmalı mıyım?

Aynen bir de bios bili nerde zamanımda yok öyle çok :( .

Bazılarınızın yaptığı tam ayarlar var mı ya deneme yanılma bana göre değil şuan için?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstersen boş bir vakitte yapalı. Zira kolay ve uğraştırıcı bir işlem. Sıkıntı çıkmaz ama vakit gerekir.

Doğru diyorsun hocam.
Siz hangi işlemciyi kullanıyorsunuz aynı işlemciyse yaptığınız ayarı bende yapayım.

Bazılarınızın yaptığı tam ayarlar var mı ya deneme yanılma bana göre değil şuan için?

Siz hangi işlemciyi kullanıyorsunuz aynı işlemciyse yaptığınız ayarı bende yapayım.
Her işlemcinin voltaj ayarı aynı olmaz. Silikon kalitesi farklıdır. Örnek veriyorum benim işlemcim 1.1V 4.1 Ghz çalışır. Başkasının ki 1.5 4.1'de bile çalışmaz. O yüzden deneme yanılma yöntemiyle yapacaksın.

Ben 3500x kulanıyorum.
@RevDeisDou hocam bir zamanlar Evet. Şahsen ben 1.26V 4 GHz kullanıyorum. Stok fanla. böyle kullanıyormuş. dene isteresen

Ben 2600x stok soğutucuyla 1.25v 4.0ghz kullanıyorum seninki büyük ihtimalle 1.265v gibi değerde sabitlenir ama ders bitince dene

Bilgisayar kapanırsa nabıcam ?
kapanırsa kendi 1 2 kere boot atmayı dener ondan sonra biosa girip default ayarlardan halledersin

bu arada 4.25ghz 1.36v kullanıyormuşum güncel olarak

kapanırsa kendi 1 2 kere boot atmayı dener ondan sonra biosa girip default ayarlardan halledersin

bu arada 4.25ghz 1.36v kullanıyormuşum güncel olarak
1604560695306.png
Normal ayarlarlarım böyle default.

Yani şimdi nabıyım 4000 ghz yazıp voltajını kaç yapayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,802
Üyeler
187,733
Son üye
LANNEYLANFISS
Geri