şimdi bi anda tak diye yapmayacaksın yavaş yavaş en iyi noktayı bulmaya çalışacağız. derslerin tamamı bitince haber ver çünkü biraz uğraştıracakYani şimdi nabıyım 4000 ghz yazıp voltajını kaç yapayım.
şimdi bi anda tak diye yapmayacaksın yavaş yavaş en iyi noktayı bulmaya çalışacağız. derslerin tamamı bitince haber ver çünkü biraz uğraştıracakYani şimdi nabıyım 4000 ghz yazıp voltajını kaç yapayım.
şimdi bi anda tak diye yapmayacaksın yavaş yavaş en iyi noktayı bulmaya çalışacağız. derslerin tamamı bitince haber ver çünkü biraz uğraştıracak
Hocam bios tan yap. Sana tavsiyem.Alıntıyı görüntüleBu nasıl olmuş sorunsuz şuan ?
Hocam ryzen master dan çok sağlıklı olmuyor. Sen bilirsin.Buradan yapıcam ilk başta olursa bıos a geçiririm bu ayarları ama bıosdan çok anlamıyorum.
bios ayarlarına gir telefondan foruma girip bize yazarsın bende elimden geldiğince yardımcı olurumBuradan yapıcam ilk başta olursa bıos a geçiririm bu ayarları ama bıosdan çok anlamıyorum.
Açıkçası biraz korkuyorum yapmaya.bios ayarlarına gir telefondan foruma girip bize yazarsın bende elimden geldiğince yardımcı olurum
Hazır bir ayar falan yok mu hiç ya .Hocam ryzen master dan çok sağlıklı olmuyor. Sen bilirsin.
Hocam sadece değer giriyorsun. Zor bir şey değil.Hazır bir ayar falan yok mu hiç ya .
Hocam boştayken kesin açılır. Kapanır dediğimiz stres testinde.İşte kapanır bir şey olur açılmaz falan yapmaya korkuyorum.