Neler Yeni

🗳 OYLAMA 🗳 - Yakın arkadaştan sevgili olur mu?

Yakın arkadaştan sevgili olur mu?

• Olur

Oylar: 106 64.2%
  • Olmaz

Oylar: 59 35.8%

• Oy kullanan toplam üye
    165

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,852
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Bana göre en güzel sevgili yakın arkadaştan olur. Onu normalde tanışacağın birinden daha çok tanırsın. Sadece tip ile değerlendirmeyip karakteriyle de değerlendirirsin. (Ben şer***iz ilan edildim.)
Olmaz tecrubeyle sabittir sadece olan arkadasliginiza olur

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
Bence en guzellerinden olur, yakin arkadassaniz zaten birbirinizi seviyor ve birbirinize uyuyorsunuzdur, neden olmasin

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,026
İsim
göksel yurtcan
hali hazırda iyi anlaştığınız biriyle neden sevgili olmayasızınız ki ben onu bir türlü çözemedim herkes olmaz demiş ama bence en baba ilişki yakın arkadaşla olur

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sevgili olsaydınız yakın arkadaş olmazdınız. Genelde birisi bulunmayınca yapılan ilişkidir. Mantıklı olup olmaması kişiliklere bağlı.

Kendimden örnek vereyim: Yakın arkadaşımla mesela sevgili olmazdım. Kız feci derecede ilgi meraklısı, dedikodu var, ortamlarda içip rezil olmak var. Kıza her zaman arka çıkarım her zaman da yardımcı olurum ama bana asla uymaz.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,268
İsim
Berk Atmaca
olur diyenler hayal kurmaya devam edebilir. olmaz. isterse dünyanın en iyi ikilisi olun ama sevgili olmayın

NightWish2434

80+ Silver
Bana göre en güzel sevgili yakın arkadaştan olur. Onu normalde tanışacağın birinden daha çok tanırsın. Sadece tip ile değerlendirmeyip karakteriyle de değerlendirirsin. (Ben şer***iz ilan edildim.)
"Ama ben seni arkadaşım olarak görüyordum"

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
Ahmet Yıldırım
Asıl yakın arkadaştan olur. Tabii karşılıklı bir his varsa.
******** damgasını kızdan değil yakın arkadaşından yedim. Yanındaki arkadaşı olmasa ohoooooo

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
Beyler bunu gerçekten tecrübe ettim benim fikrimce olduğu gibi devam edilmesi sonu hiçbir zaman iyi bitmiyor şuan birbirini çok iyi tanıyan iki yabancıyız :)

Top Bottom