Neler Yeni

🗳 OYLAMA 🗳 - Yakın arkadaştan sevgili olur mu?

Yakın arkadaştan sevgili olur mu?

• Olur

Oylar: 106 64.2%
  • Olmaz

Oylar: 59 35.8%

• Oy kullanan toplam üye
    165

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Duruma göre cevap değişiklik gösterse de genel olarak evet kanısındayım

Kara*

80+ Silver
Bana göre en güzel sevgili yakın arkadaştan olur. Onu normalde tanışacağın birinden daha çok tanırsın. Sadece tip ile değerlendirmeyip karakteriyle de değerlendirirsin. (Ben şer***iz ilan edildim.)
Yerine göre olabilir tamamen şans işi bence, arkadaş olarak kalırsan dostluğun biter. Ama sevgili olarak devam edersen akabinde iki taraf baya sağlam karakterli ve huyları yakınsa o evliliğe kadar yolu var demek isterim. Benim yaşadığım ve gördüklerim genelde önce normal iki taraf baya samimi oluyor, takılmalık ilişki yapmıyorsalar erkek veya kız onu öteki karşı cinsle gördüğü zaman için içini yemeye başlıyor sonra açılmalar vs. oluyor. Ama sağlam gerçekten olacak kız bile olsa seni elde ettiği zaman, veya sen onu elde ettiğin zaman bir süre sonra soğuk girmeye başlarsa araya o ilişki başından bitmiştir net. Yani kankalık üzerine ilişkiler hem sağlıklı olanı hem sağlıksız olanı var tamamen kişilerin uyumluluğu.

Son düzenleme:

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
İki tarafta artık arkadaş olarak görmüyorsa olur. Ancak o eski kanka kafasından nasıl çıkılır bilmem.

Rulep

80+ Gold

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
Bana göre en güzel sevgili yakın arkadaştan olur. Onu normalde tanışacağın birinden daha çok tanırsın. Sadece tip ile değerlendirmeyip karakteriyle de değerlendirirsin. (Ben şer***iz ilan edildim.)
Herkes yakın arkadaşıyla iyi anlaştığı için çok iyi sevgili olacağını zanneder sonra ilişkileri patlayınca ortada ne sevgili kalır, ne yakın arkadaş...

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Olmaz. Kendin diyorsun "yakın arkadaş". Arkadaş olarak gördüğün biriyle nasıl sevgili olacaksın ki? Tabi karşılıklı bir hoşlantı varsa olur ama o da bence sağlıklı bir ilişki olmaz, o yüzden olmasın, gerek yok. Arkadaşınızla arkadaş kalın abi.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
Ahmet Yıldırım
Olmaz. Kendin diyorsun "yakın arkadaş". Arkadaş olarak gördüğün biriyle nasıl sevgili olacaksın ki? Tabi karşılıklı bir hoşlantı varsa olur ama o da bence sağlıklı bir ilişki olmaz, o yüzden olmasın, gerek yok. Arkadaşınızla arkadaş kalın abi.
Arkadaşlık bir süre ilerledikten sonra senin için yaptığı güzel şeyleri hatırlıyorsun. Sevgi katlanıyor, artıyor artık gelecekteki hayatımda daha yakın olursak desteği hep devam eder, güzel şeylerin sayısı artar diyorsun. Hayatındaki en doğru kişi o olacak çünkü normalde tanıdığın bir insandan daha çok tanıyorsun. Her şey çok güzel olabilecekken yerle bir oluyor. Bence en güzel ilişki bu şekilde olur.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Kangal Kangaoğlu
Bu soruyu soruyorsan zaten onu yakın arkadaşın olarak değil farklı bir şey olarak kodlamışsındır zihninde.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
Ahmet Yıldırım
Bu soruyu soruyorsan zaten onu yakın arkadaşın olarak değil farklı bir şey olarak kodlamışsındır zihninde.
Alakası yok hisler sonradan değişebilecek bir şey biriyle arkadaş olup sonra düşman olunca kafada düşman diye mi kodluyorsun? Hayır. Hisler sonradan değişebilecek şeyler.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Yakın arkadaş oluyorsanız kafanız uyuyodur, doğal olarak da birbinizi sevme ihtimaliniz yüksek olur.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Asıl yakın arkadaştan olur

Berkarda

80+ Silver
ben cevap veremem buna çünkü kız ark yok bi agalarlar var bedwars falan oynarız
Mesaj otomatik birleştirildi:

yav zaten lisede ayrılıyorsun üni geçince ne sevgilisi ya

bi kere oldu sev ama kendisi tam bir geleceğin o* olucak meğer param içinmiş kankim söyledi 2 tane daha varmış sonra kullandım foto çektim tehdit ettim attım ve şimdi para alıyorum kıza yedirceklerine bana geliyor

onlarda benim kankinin arkmış 2 diğer sevgilisi öğrenince bende yaptım bunu hakketti

Son düzenleme:
Top Bottom