Neler Yeni

Öylesine bir soru

com2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ozan Yılmaz
arkadaşlar merhaba nedenini bilmediğim bir şekilde benim gözlerim dışa doğru çıkık genel belirtilerde tiroitten kaynaklı deniliyor ancak tiroit testinde sonuçlarım normal çıkıyor bu göz meselesi hayatımı çok bozdu toplum içine giremiyorum özgüvenimi baya kaybettim bu hastalık için hangi bölüme giderim
fotograf atabilir misin

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Gözünüzün dışa çıkık olması yeni mi oldu eskiden beri mi vardı ?
Tiroit kaynaklıysa endokrine gitmen gerekir.
Göz doktorunada gitsen tavsiyede bulunur belki gözlük filan takarak biraz kamufule edebilirsin.

plerqw

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gözünüzün dışa çıkık olması yeni mi oldu eskiden beri mi vardı ?
Tiroit kaynaklıysa endokrine gitmen gerekir.
Göz doktorunada gitsen tavsiyede bulunur belki gözlük filan takarak biraz kamufule edebilirsin.
yaklaşık 10 seneden fazla hocam bu kadar takmıyordum normalde büyüdükten sonra insanlar dalga geçince koyuyor ne yazık ki
neyden kaynaklı olduğunu bilmiyorum dediğim gibi ama yüksek ihtimal graves kaynaklı belirtiler filan uyuyor çünkü MHRS de dahiliyeye gözükmeden bu bölümden randevu alınamaz diyor dahiliye bakar mı tiroite

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Endokrin dahiliyenin alt dalı zaten ilk önce genel dahiliye bakar gerek duyarsa yönlendirir.
Siz yine doktora gittiğinizde endokrine yönlendirebilir misiniz diye rica edin.

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Rica ederim geçmiş olsun

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Bilgim yok maalesef. Onuda göz doktoru anlar. Kelime olarak anladığım orbita=küre kompresyon=bası de=zıttı
Göz kürelerinin bası yapmasını engellemek gibi bir şey ortaya çıkıyor tabi siz araştırmışsınızdır.

plerqw

80+
Bilgim yok maalesef. Onuda göz doktoru anlar. Kelime olarak anladığım orbita=küre kompresyon=bası de=zıttı
Göz kürelerinin bası yapmasını engellemek gibi bir şey ortaya çıkıyor tabi siz araştırmışsınızdır.
evet araştırdım neyse sağ olun tekrardan

Top Bottom