fotograf atabilir misinarkadaşlar merhaba nedenini bilmediğim bir şekilde benim gözlerim dışa doğru çıkık genel belirtilerde tiroitten kaynaklı deniliyor ancak tiroit testinde sonuçlarım normal çıkıyor bu göz meselesi hayatımı çok bozdu toplum içine giremiyorum özgüvenimi baya kaybettim bu hastalık için hangi bölüme giderim
gözümü mü ?fotograf atabilir misin
yaklaşık 10 seneden fazla hocam bu kadar takmıyordum normalde büyüdükten sonra insanlar dalga geçince koyuyor ne yazık kiGözünüzün dışa çıkık olması yeni mi oldu eskiden beri mi vardı ?
Tiroit kaynaklıysa endokrine gitmen gerekir.
Göz doktorunada gitsen tavsiyede bulunur belki gözlük filan takarak biraz kamufule edebilirsin.
sağ olun hocamEndokrin dahiliyenin alt dalı zaten ilk önce genel dahiliye bakar gerek duyarsa yönlendirir.
Siz yine doktora gittiğinizde endokrine yönlendirebilir misiniz diye rica edin.
hocam kusura bakmayın bir sorum daha var galiba bu göz hakkında orbita dekompresyon diye bir cerrah işlem varmış bilginiz var mı acaba ?Rica ederim geçmiş olsun
evet araştırdım neyse sağ olun tekrardanBilgim yok maalesef. Onuda göz doktoru anlar. Kelime olarak anladığım orbita=küre kompresyon=bası de=zıttı
Göz kürelerinin bası yapmasını engellemek gibi bir şey ortaya çıkıyor tabi siz araştırmışsınızdır.