aynen arızayaım birader metacritic puanı arşa çıkmış oyunu kötüleyince buraya post açınca en marjinal en cool sen oluyorsun. Hadi sabah okulun var yat uyubaşlarda kaç kere sıkılıp bıraktım oyunu geniş bir zamana yayarak oynamanızı tavsiye ederim
aynen arızayaım birader metacritic puanı arşa çıkmış oyunu kötüleyince buraya post açınca en marjinal en cool sen oluyorsun. Hadi sabah okulun var yat uyubaşlarda kaç kere sıkılıp bıraktım oyunu geniş bir zamana yayarak oynamanızı tavsiye ederim
dostum hadi yoluna git sadece tavsiye verdim yapması ona kalmış ister yapar ister yapmazaynen arızayaım birader metacritic puanı arşa çıkmış oyunu kötüleyince buraya post açınca en marjinal en cool sen oluyorsun. Hadi sabah okulun var yat uyu
mafia serisi oyna daha iyi en boş oyun bana görebilmiyorum tiktokta instada oyun sayfaları mı aşırı abarttı ama oyun aşırı baydı gram bi heyecan yok.görev tamamlama süresi 5 dk görev alanına gidip gelmek 30 dk.At sürme simülatörden farksız bi oyun.İlk başkla bi hikaye doğrultusunda gidicek dedim ama yok görev görev aşırı baydı .Bi göreve gidiyoruz 20 dk boş boş konuşuyolar at sürüyoruz sonrada 2 dk da görevi yapıp tekrar dön geri atın enerjisi bitsin yavaşla harbi aşırı baydı.Bilmiyorum yada ben beklentiyi çok fazla tuttum.Yada birşeyleri yanlış yapıyorum
Bu benim fikrim, Ayrıca rockstar sana para ödülü veya maaş falan vermiyor o yüzden fanboyluk yapma ve ağlamamax yaş 10 olmalı hayatında oynadığın en kötü oyun olması için, zevktir sevmeyebilirsin ama favori oyunun barbie giydirmek değilse en kötü olması imkansız
Mesaj otomatik birleştirildi:
karlı bölümü bitirdim diyip 2 saat oynayarak tüm oyun hakkında karar vermen ???
bende sırf o yüzden 1 2 sene almadım oyunu 90 100 tl ye şimdi hiç almamBende oyun bir senedir kurulu. Daha başlamadım. Oyun hakkındaki olumsuz yorumlar tam da beni oyundan soğutan şeyler olunca bir türlü başlamak içimden gelmiyor. Hantal karaktere tahammülüm yok.
hocam sen hikayeli oyun oynama o zaman. herkese gidecek diye bir şey yok.bilmiyorum tiktokta instada oyun sayfaları mı aşırı abarttı ama oyun aşırı baydı gram bi heyecan yok.görev tamamlama süresi 5 dk görev alanına gidip gelmek 30 dk.At sürme simülatörden farksız bi oyun.İlk başkla bi hikaye doğrultusunda gidicek dedim ama yok görev görev aşırı baydı .Bi göreve gidiyoruz 20 dk boş boş konuşuyolar at sürüyoruz sonrada 2 dk da görevi yapıp tekrar dön geri atın enerjisi bitsin yavaşla harbi aşırı baydı.Bilmiyorum yada ben beklentiyi çok fazla tuttum.Yada birşeyleri yanlış yapıyorum
Evet bir şeyleri yanlış yapıyorsun. Kendini sevmediğin tarzdaki oyunu oynamaya zorluyorsun sanırım oda seni aşırı baymış :dbilmiyorum tiktokta instada oyun sayfaları mı aşırı abarttı ama oyun aşırı baydı gram bi heyecan yok.görev tamamlama süresi 5 dk görev alanına gidip gelmek 30 dk.At sürme simülatörden farksız bi oyun.İlk başkla bi hikaye doğrultusunda gidicek dedim ama yok görev görev aşırı baydı .Bi göreve gidiyoruz 20 dk boş boş konuşuyolar at sürüyoruz sonrada 2 dk da görevi yapıp tekrar dön geri atın enerjisi bitsin yavaşla harbi aşırı baydı.Bilmiyorum yada ben beklentiyi çok fazla tuttum.Yada birşeyleri yanlış yapıyorum
aynen arızayaım birader metacritic puanı arşa çıkmış oyunu kötüleyince buraya post açınca en marjinal en cool sen oluyorsun. Hadi sabah okulun var yat uyu
hocam sen hikayeli oyun oynama o zaman. herkese gidecek diye bir şey yok.
örneğin bende moba tarzı oyun sevmem. isterse dünyanın en iyi oyunu olsun bana gitmez. ama türü bana uygun diye oyunu kötülemek doğru bir şey değil
hikayeli oyun severim her türlü oyun severim.Oyun tarzını atmosferi grafikleri beğendiğim için indirdim zaten fakat kesinlikle heryerde abartıldığı gibi değilmiş bunu gördümEvet bir şeyleri yanlış yapıyorsun. Kendini sevmediğin tarzdaki oyunu oynamaya zorluyorsun sanırım oda seni aşırı baymış :d
Sen nasılsın sağlığın sıhhatin nasıl?karşısındakini görmeden bilmeden okula git yat uyu falan soytarılığa devam et boşver
hikayeli oyun severim her türlü oyun severim.Oyun tarzını atmosferi grafikleri beğendiğim için indirdim zaten fakat kesinlikle heryerde abartıldığı gibi değilmiş bunu gördüm
anladım hocam kişiden kişiye değişir tabi. Bir oyundan ne beklediğine bağlı. İnsanlar hikaye ve grafiklerini abartıyor. Şahsen ben ikisinide fazlasıyla sevdim.karşısındakini görmeden bilmeden okula git yat uyu falan soytarılığa devam et boşver
hikayeli oyun severim her türlü oyun severim.Oyun tarzını atmosferi grafikleri beğendiğim için indirdim zaten fakat kesinlikle heryerde abartıldığı gibi değilmiş bunu gördüm