Neler Yeni

Oynadığım en kötü oyun rdr2

idas0320

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
akif
başlarda kaç kere sıkılıp bıraktım oyunu geniş bir zamana yayarak oynamanızı tavsiye ederim
aynen arızayaım birader metacritic puanı arşa çıkmış oyunu kötüleyince buraya post açınca en marjinal en cool sen oluyorsun. Hadi sabah okulun var yat uyu

Gurkanpiro

80+ Platinum
aynen arızayaım birader metacritic puanı arşa çıkmış oyunu kötüleyince buraya post açınca en marjinal en cool sen oluyorsun. Hadi sabah okulun var yat uyu
dostum hadi yoluna git sadece tavsiye verdim yapması ona kalmış ister yapar ister yapmaz

Zzabuza

80+
Ben hikayeli hiç bir oyunu sevmiyorum çok saçma geliyor.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Doğukan Barut
bilmiyorum tiktokta instada oyun sayfaları mı aşırı abarttı ama oyun aşırı baydı gram bi heyecan yok.görev tamamlama süresi 5 dk görev alanına gidip gelmek 30 dk.At sürme simülatörden farksız bi oyun.İlk başkla bi hikaye doğrultusunda gidicek dedim ama yok görev görev aşırı baydı .Bi göreve gidiyoruz 20 dk boş boş konuşuyolar at sürüyoruz sonrada 2 dk da görevi yapıp tekrar dön geri atın enerjisi bitsin yavaşla harbi aşırı baydı.Bilmiyorum yada ben beklentiyi çok fazla tuttum.Yada birşeyleri yanlış yapıyorum
mafia serisi oyna daha iyi en boş oyun bana göre

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
max yaş 10 olmalı hayatında oynadığın en kötü oyun olması için, zevktir sevmeyebilirsin ama favori oyunun barbie giydirmek değilse en kötü olması imkansız
Mesaj otomatik birleştirildi:

karlı bölümü bitirdim diyip 2 saat oynayarak tüm oyun hakkında karar vermen ???
Bu benim fikrim, Ayrıca rockstar sana para ödülü veya maaş falan vermiyor o yüzden fanboyluk yapma ve ağlama

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,452
İsim
Volkan
Bende oyun bir senedir kurulu. Daha başlamadım. Oyun hakkındaki olumsuz yorumlar tam da beni oyundan soğutan şeyler olunca bir türlü başlamak içimden gelmiyor. Hantal karaktere tahammülüm yok.
bende sırf o yüzden 1 2 sene almadım oyunu 90 100 tl ye şimdi hiç almam :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cenker
bilmiyorum tiktokta instada oyun sayfaları mı aşırı abarttı ama oyun aşırı baydı gram bi heyecan yok.görev tamamlama süresi 5 dk görev alanına gidip gelmek 30 dk.At sürme simülatörden farksız bi oyun.İlk başkla bi hikaye doğrultusunda gidicek dedim ama yok görev görev aşırı baydı .Bi göreve gidiyoruz 20 dk boş boş konuşuyolar at sürüyoruz sonrada 2 dk da görevi yapıp tekrar dön geri atın enerjisi bitsin yavaşla harbi aşırı baydı.Bilmiyorum yada ben beklentiyi çok fazla tuttum.Yada birşeyleri yanlış yapıyorum
hocam sen hikayeli oyun oynama o zaman. herkese gidecek diye bir şey yok.
örneğin bende moba tarzı oyun sevmem. isterse dünyanın en iyi oyunu olsun bana gitmez. ama türü bana uygun diye oyunu kötülemek doğru bir şey değil

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ersin A
Evet bir şeyleri yanlış yapıyorsun. Kendini sevmediğin tarzdaki oyunu oynamaya zorluyorsun sanırım oda seni aşırı baymış :d

911gt3rs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
911gt3rs
:D karşısındakini görmeden bilmeden okula git yat uyu falan soytarılığa devam et boşver

hocam sen hikayeli oyun oynama o zaman. herkese gidecek diye bir şey yok.
örneğin bende moba tarzı oyun sevmem. isterse dünyanın en iyi oyunu olsun bana gitmez. ama türü bana uygun diye oyunu kötülemek doğru bir şey değil
Evet bir şeyleri yanlış yapıyorsun. Kendini sevmediğin tarzdaki oyunu oynamaya zorluyorsun sanırım oda seni aşırı baymış :d
hikayeli oyun severim her türlü oyun severim.Oyun tarzını atmosferi grafikleri beğendiğim için indirdim zaten fakat kesinlikle heryerde abartıldığı gibi değilmiş bunu gördüm

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ersin A
:D karşısındakini görmeden bilmeden okula git yat uyu falan soytarılığa devam et boşver

hikayeli oyun severim her türlü oyun severim.Oyun tarzını atmosferi grafikleri beğendiğim için indirdim zaten fakat kesinlikle heryerde abartıldığı gibi değilmiş bunu gördüm
Sen nasılsın sağlığın sıhhatin nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cenker

anladım hocam kişiden kişiye değişir tabi. Bir oyundan ne beklediğine bağlı. İnsanlar hikaye ve grafiklerini abartıyor. Şahsen ben ikisinide fazlasıyla sevdim.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Göksel
Oyunu sadece bitirmek için oynarsan öyle olur zaten etrafı keşfet sağda solda yürüyenle iletişime geç insanlara yardım et kimisini kızdır kimisine halat at sallandır oyunu oynayıp bitsin diye oynamamak gerekiyor benim şuana kadar oynadığım en iyi oyundur rdr2 daha iyisi gelmedi gelirsede yine rockstardan gelecektir

Avcılık yap kampını geliştir cart curt

180 saatim var oyunda

Ben 4k ultrada oynadım sadece manzaralara bakarak bile 2 saat harcamışımdır rahat şekilde

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,739
İsim
Emre
Discord
necromancerr
İlk indirdiğimde 1. chapterin avcılık yaptığımız kısmında oyundan sıkılıp kapamıştım 3-4 ay sonra tekrar şans vereyim demiştim sonra soluksuz 80 saat oynadım vaktim olsa tekrar oynamak isteyeceğim oyunlardan.

Top Bottom