oynadığınız ilk oyun

:D çok iyi ya bu oyunu hatırladım.
Benim pcde ilk oynadığım oyun nfs underground 2 idi.
Playstation 2'de ise pes 2007 ya da 2010 olması lazım.
Ataride ise tank oyunu vardı bi tane yeşil ve sarı, kartalı koruyordun gelen tanklara karşı :D bildun bildun

Ta kendisi :)
dev-teker-sehirde.jpg
Bu oyunda çok güzeldi
20200916_052657.jpg

Şu oyunu da eski alfalar bilir :D bomberman mıydı neydi :D

Abi şu 2.fotodaki oyunu oynarken sinir krizi geçiriyodum ya olum bu oyunlari nerden buluyin ben adlari hatirlamiyom söylesene
Direkt link atayım :)
Aklımda kalmış hepsi, eskiler benim için çok önemlidir, bu yüzden unutmuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam lol nickin ne :D
elomuz yakınsa oynayabiliriz
AA BRONZ OLMUŞUM LAN
Gold 2'yim şu an. Ama bu sıralar pek girmiyorum.

hp
hocam eski oyunlarda kendinize güveniyorsanız size ismini hatırlamadığım bi oyunu sorayım
öncelikle oyunda biz 3. şahıs bi kişiyiz ve bu bir orkestra oyunu orkestramız hayvanlardan oluşuyor ve bölüm geçtikçe yeni hayvanlar açılıyor çocuksu bi oyun gibi duruyor olabilir fakat hiç öyle değil grafikleri hoştu 2010a göre
biliyorsanız söylersiniz

hp

hocam eski oyunlarda kendinize güveniyorsanız size ismini hatırlamadığım bi oyunu sorayım
öncelikle oyunda biz 3. şahıs bi kişiyiz ve bu bir orkestra oyunu orkestramız hayvanlardan oluşuyor ve bölüm geçtikçe yeni hayvanlar açılıyor çocuksu bi oyun gibi duruyor olabilir fakat hiç öyle değil grafikleri hoştu 2010a göre
biliyorsanız söylersiniz
Bölumler nasıl geçiloyor oyunun bölümlerinde noluyordu onuda söylersrmiz belki hatirlarim

hp

biliyorsanız söylersiniz
Bu olabilir mi ?

yok hocam web tabanlı değildi oyun ve böyle çizgi film gibi de değildi grafikleri baya güzeldi yani grafikleri
Küçükken sadece web tabanlı oyunlar oynuyordum çünkü bilgisayara virüs bulaştırmaktan korkuyordum. Bu sebeple o oyunu kesinlikle oynamamışımdır, hatta görmemişimdir bile :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,890
Üyeler
173,886
Son üye
serhan77
Geri