Neler Yeni

Oynamadığım oyun var mı

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Can
Merhaba dostlar,
Oynayamadığım oyunlar var mı diye düşünüyorum. Saatlerimi vakitlerimi gömeceğim oyun arıyorum. Düşük sistemim var. Bir çok oyun var ama hangisine başlasam karar veremedim. Biliyorsunuz defalarca oyun önerisi açıyorum.

Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek
4 GB RAM
Intel HD Graphics 1 GB

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
arda bey
başla metin2 sabahara kadar oyna babacim

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Merhaba dostlar,
Oynayamadığım oyunlar var mı diye düşünüyorum. Saatlerimi vakitlerimi gömeceğim oyun arıyorum. Düşük sistemim var. Bir çok oyun var ama hangisine başlasam karar veremedim. Biliyorsunuz defalarca oyun önerisi açıyorum.

Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek
4 GB RAM
Intel HD Graphics 1 GB
Warband akar

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Serdar Akyaka
i5 3210m+ 6 gb ram+ 1 gb Hd 7670m ile bu oyunları oynadım. Senin sistem biraz daha düşük ama belki bunları oynatabilir.

Dragon Age: Origins
Mass Effect Serisi
Metro 2033
Metro: Last Light
Dishonored
L.A. Noire
Battlefield 3
Battlefield 4
Crysis Serisi
Farcry 3
Fallout 3
Fallout: New Vegas

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
i5 3210m+ 6 gb ram+ 1 gb Hd 7670m ile bu oyunları oynadım. Senin sistem biraz daha düşük ama belki bunları oynatabilir.

Dragon Age: Origins
Mass Effect Serisi
Metro 2033
Metro: Last Light
Dishonored
L.A. Noire
Battlefield 3
Battlefield 4
Crysis Serisi
Farcry 3
Fallout 3
Fallout: New Vegas
Hocam oyun karışık ve zor olmasın. Fallout 3 oynadım yarıda bıraktım. Dishonored normal zorlukta başladım can iksiri alamadım sıkışık kaldım. Far cry ve Dragon age ye bakacağım.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Yüklüyorum. Hangi krallıktan başlayım?
Svadya baslangıc için güzel olur, taktik kasıp okçularla işi bitircem diyorsan Rodok öneririm, oynadıkca kendine uygun olanı bulursun zaten

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Serdar Akyaka
Hocam oyun karışık ve zor olmasın. Fallout 3 oynadım yarıda bıraktım. Dishonored normal zorlukta başladım can iksiri alamadım sıkışık kaldım. Far cry ve Dragon age ye bakacağım.

İçlerinde karışık gelebilecek tek oyun Dragon Age: Origins olabilir. Statlar ve skiller konusunda zorlanabilirsin. Çeşitli forumlarda rehberleri var. Büyücü oynamanı tavsiye ederim. Blood Mage+ Arcane Warrior açtıktan sonra karşında kimse duramıyor. Büyücüleri aşırı güçlü yapmışlar. Çok zevkli bir oynanışı var. Bir de combat sistemi değişik gelebilir. Direkt düşmanlara dalmıyorsun. Space ile oyunu durdurup yoldaşlarına komut veriyorsun. İşte sen şuraya git, şu skilli kullan gibisinden. İlk oynadığımda bunu bilmediğim için sürekli ölüyordum.

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Can
İçlerinde karışık gelebilecek tek oyun Dragon Age: Origins olabilir. Statlar ve skiller konusunda zorlanabilirsin. Çeşitli forumlarda rehberleri var. Büyücü oynamanı tavsiye ederim. Blood Mage+ Arcane Warrior açtıktan sonra karşında kimse duramıyor. Büyücüleri aşırı güçlü yapmışlar. Çok zevkli bir oynanışı var. Bir de combat sistemi değişik gelebilir. Direkt düşmanlara dalmıyorsun. Space ile oyunu durdurup yoldaşlarına komut veriyorsun. İşte sen şuraya git, şu skilli kullan gibisinden. İlk oynadığımda bunu bilmediğim için sürekli ölüyordum.
Dragon age'nin boyutu büyükmüş. Kaç saatte bitirebilirim?

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Tugay gedik
başla metin2 sabahara kadar oyna babacim
15 senedir oynuyorum artık Tr yi zaten bıraktım PVP ler vurkaça döndü artık bırakma vakti geldi diye düşünyorum... AMAAA metin2 bırakılmaz ara verilir... denedim bırakmayı olmadı

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
arda bey
metin 2 bırakabilen bir şey değil. en güzelinden vazgeçilir belki ama metin 2 den...
cok zor ya
15 senedir oynuyorum artık Tr yi zaten bıraktım PVP ler vurkaça döndü artık bırakma vakti geldi diye düşünyorum... AMAAA metin2 bırakılmaz ara verilir... denedim bırakmayı olmadı

Top Bottom