Neler Yeni

Öneri Oynayacak oyun bulamıyorum

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
biliyorum lsfgyi ama satın almadın henüz 1440p de afmf2 + yüksek-ultra karışıkta oynuyorum kalabalık olmayan yerlerde 170 fps civarı
Afmf2 ile LS yi denedim kesinlikle LS fpsyi afmf2 ye göre hissettiriyor afmf2 sadece fps'yi sayı olarak artırıyor gibi o yüzden almanızı öneririm.

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
A''
Afmf2 ile LS yi denedim kesinlikle LS fpsyi afmf2 ye göre hissettiriyor afmf2 sadece fps'yi sayı olarak artırıyor gibi o yüzden almanızı öneririm.
tam yazdığı değer gibi hissetmiyor ama yine de anlaşılıyor arttığı. lsfg'yi de indirime girerse alırım. fsr fg desteği olmayan oyunlarda kullanılır. x2 modunun çok iyi çalıştığını duymuştum

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
tam yazdığı değer gibi hissetmiyor ama yine de anlaşılıyor arttığı. lsfg'yi de indirime girerse alırım. fsr fg desteği olmayan oyunlarda kullanılır. x2 modunun çok iyi çalıştığını duymuştum
130 TLydi sanırım indirme girer mi bilmiyorum evet x2 modu çok iyi hiç x3 e almama gerek kalmadı.

Dexes

80+ Bronze
Şimdi listeyi okurken fark ettim, God of War serisini neden bitirmediniz hocam? Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim.

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
A''
130 TLydi sanırım indirme girer mi bilmiyorum evet x2 modu çok iyi hiç x3 e almama gerek kalmadı.
yalnız konuyu açan kişi apu kullanıyorum demişti lsfg apularda işe yaramıyor diye biliyorum

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
yalnız konuyu açan kişi apu kullanıyorum demişti lsfg apularda işe yaramıyor diye biliyorum
çalışıyor ama kötü çalışıyor diyorlar ayrıca ona Ghost of tsushima önerdim zaten onda Frame Generation var kullanmasına gerek yok.

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
A''
çalışıyor ama kötü çalışıyor diyorlar ayrıca ona Ghost of tsushima önerdim zaten onda Frame Generation var kullanmasına gerek yok.
ghost of tsushima diyince aklıma geldi o da istediğim oyunlardan valla. iyi bir indirime girse alırım hemen

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Taha
Şu sıralar The Long Dark oynuyorum, alternatif olarak Subnautica olabilir.

Ghost of Tsushimadan bahsetmiştim. KCD oynuyorsan sana mükemmel bir tavsiyem var bende yeni farkettim Looseless Scaling o oyunda mükemmel çalışıyor onunla frame generation açabiliyorsun almadıysan almanı öneririm AFMF2 den kat kat daha iyi hissetiriyor fpsyi KCD yi ultrada 200 fpslerde oynuyorum ve görüntüyü bozmuyor.

Tavsiye ettiğim ayarlar:
Alıntıyı görüntüle
Bende açınca siyah ekranda kalıyor bu

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
Bende açınca siyah ekranda kalıyor bu
frame generation arıza verdiği ilk sürümlerdi güncel sürümde kullandığınıza emin misiniz? düzeltmek için oyunu açtığınızda karşınıza gelen ilk panelde ayarlardan kapatabiliyorsunuz.

Şu sıralar The Long Dark oynuyorum, alternatif olarak Subnautica olabilir.
The long dark severim de subnautica bana çok sıkıcı geldi ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

frame generation arıza verdiği ilk sürümlerdi güncel sürümde kullandığınıza emin misiniz? düzeltmek için oyunu açtığınızda karşınıza gelen ilk panelde ayarlardan kapatabiliyorsunuz.
Evet hocam güncel ama hiç olmuyor. Eski sürümde açılıyordu ama tam tersine fps düşürüyordu.

Bağımsız yapımlara göz atmanı öneririm.
Anomaly agent gibi mi?

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
The long dark severim de subnautica bana çok sıkıcı geldi ya

Evet hocam güncel ama hiç olmuyor. Eski sürümde açılıyordu ama tam tersine fps düşürüyordu.
bilmiyorum normalde o bozuntuyu yapmaması lazım crack mi orjinal mi kullanıyorsunuz.

Top Bottom