Oyun açıkken mavi ekran

marcinho

80+
Reaksiyon skoru
54
yeni olmaya başladı sebebi ne gram anlamadım bazen mavi ekran veriyor bazen hiç vermiyor sistem özelliklerim imzada mevcut.

occt indirip test etmek gerek sanırsam psu yetmeyebilir
Post automatically merged:

1751300318811.webp

yz böyle söyledi format denedin mi

occt indirip test etmek gerek sanırsam psu yetmeyebilir

Alıntıyı görüntüle
yz böyle söyledi format denedin mi
hocam furmark testi de yaptım occt testi de sistemde 500w psu var bu bileşenler için yeterli bir psu anlamadığım sadece m2 ssd de var crstaldiskmark üzerinden test yapıyorum normalde 2100/1700 vermesi lazım ama 2100/700 falan veriyor bundan kaynaklı olabilir mi acaba

hocam furmark testi de yaptım occt testi de sistemde 500w psu var bu bileşenler için yeterli bir psu anlamadığım sadece m2 ssd de var crstaldiskmark üzerinden test yapıyorum normalde 2100/1700 vermesi lazım ama 2100/700 falan veriyor bundan kaynaklı olabilir mi acaba
ssd sağlığında da sorun gözükmüyor

ssd sağlığında da sorun gözükmüyor
format denemek lazım herhalde hocam anlayamadım ben valla

minidump atabilirmisiniz , diskinizi hdd sentinal yazılımyla kontrol edin ramlere ise memtest86 testi yapın

Geri