Oyun amacli bir sistem toplayacagim yardim edermisiniz

Reaksiyon skoru
42
Bütçe
25000
merhabalar butcem 25000 oyun amacli ddr5 bir sistem toplamak istiyorum ekran kartini 2. el geri kalan parcalar sifir olacak ekran karti olarak sahibinden sifir acilmamis 6700 xt buldum faturasi olan bir ekran karti fiyati 9900 tl yardim edebilirmisiniz

30bine tebilonda 7700xt li sistem varmış. onu almanı tavsiye ederim.

intel b580li bir sistem alabilirsin o halde taksitli vs. 6700xt den daha performanslı bir kart.

merhabalar butcem 25000 oyun amacli ddr5 bir sistem toplamak istiyorum ekran kartini 2. el geri kalan parcalar sifir olacak ekran karti olarak sahibinden sifir acilmamis 6700 xt buldum faturasi olan bir ekran karti fiyati 9900 tl yardim edebilirmisiniz
Bu butceye monitor dahilmi hocam

hoıcam fikriniz nedir bilmem ama arc b580 alabilirsiniz bence 4060 la kapışıyor hatta vram den dolayı daha iyi bir kart bence sürekli driver güncellemeleri geliyor optimize ediliyor ama siz ekran kartını nekadara alıyorsunu bilmem

Bu butceye monitor dahilmi hocam
degil hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hoıcam fikriniz nedir bilmem ama arc b580 alabilirsiniz bence 4060 la kapışıyor hatta vram den dolayı daha iyi bir kart bence sürekli driver güncellemeleri geliyor optimize ediliyor ama siz ekran kartını nekadara alıyorsunu bilmem
hocam ekran kartini 10 a aliyorum 2. el 6700 xt kapali kutu sahibinden hocam daha pazarlik yapmadim ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

intel b580li bir sistem alabilirsin o halde taksitli vs. 6700xt den daha performanslı bir kart.
hocam intel ekran kartina amd islemci gidermi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,874
Üyeler
184,242
Son üye
mamiboo
Geri