hayatta kalma falans o zaman minecraft sararoyun oynacak arkadaş arıyorum genellikle hayatta kalma veya survivor tarzı oynuyorum onun haricinde lol cs2 de oynuyorum kafa dengi sohbet muhabbet edebileceğim arkadaş yada arkadaşlar arıyorum yaş 25
en alakasız oyun kardo mc sons of the forest desen anlarım da mc ne adam 15 değil 25 yaşındaminecraft
ahahahha minecraft hariç hepsihayatta kalma falans o zaman minecraft sarar![]()
Sreasper#SRPkardo lol kullanıcı adını dm den atsana yarın 14-16 arası lol giricem istersen beraber girerik
Yaştan mı bilmiyorum çocukken oynardım şimdi videoları falan izlerken sariyoda oyuna girince sıkıyo.hayatta kalma falans o zaman minecraft sarar![]()
Ee bende 23 yaşındayım oynuyorum bu mantıkla kaç yaşında adam oyun oynamasınen alakasız oyun kardo mc sons of the forest desen anlarım da mc ne adam 15 değil 25 yaşında
Ben oynuyorum hala ya kardeşim ileYaştan mı bilmiyorum çocukken oynardım şimdi videoları falan izlerken sariyoda oyuna girince sıkıyo.
Oynananbilir. Zaten oyun kötü veya çocuk oyunu değil. Oyun bu eğlence olsun yeter. Oynarken sıkıcı geliyo. Belki küçükken çok oynadım ondandır. Ama bu yaz büyük bir mod paketi ile oynucam. Belki sararEe bende 23 yaşındayım oynuyorum bu mantıkla kaç yaşında adam oyun oynamasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben oynuyorum hala ya kardeşim ile
Cs2 seçkin gireriz bende arkadas arıyorum yalniz 8k dan 3k ya düştüm troller yüzünden Steam profili de buradaoyun oynacak arkadaş arıyorum genellikle hayatta kalma veya survivor tarzı oynuyorum onun haricinde lol cs2 de oynuyorum kafa dengi sohbet muhabbet edebileceğim arkadaş yada arkadaşlar arıyorum yaş 25