Oyun Başarımları (Achievement)

Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar steam yada origin fark etmez bir oyun aldığım zaman fullemek istiyorum bunun sebebi çol boş vaktim olduğundan değil sadece sevdiğim oyunları oynuyorum be boş bitirmek istemiyorum para vermişim güzelce bitireyim diyorum ve böyle oynamaktan keyif alıyorum sizce bu işsizlik mi siz böyle birinin profilini gördüğünüzde ne diyorsunuz 😂

Arkadaşlar steam yada origin fark etmez bir oyun aldığım zaman fullemek istiyorum bunun sebebi çol boş vaktim olduğundan değil sadece sevdiğim oyunları oynuyorum be boş bitirmek istemiyorum para vermişim güzelce bitireyim diyorum ve böyle oynamaktan keyif alıyorum sizce bu işsizlik mi siz böyle birinin profilini gördüğünüzde ne diyorsunuz 😂
Achievementları bitirip bitirmediğine bakmıyorum :D işsizlik sayılmaz

İşsizlik. Bütün başarımları bitirmeden de oyun bitiriliyor çünkü.

valla 13.000 başarımım var

İşsizlik. Bütün başarımları bitirmeden de oyun bitiriliyor çünkü.
Zaten bitiyor ama oyunun verdiği tüm seçeneklerden yararlanmak keyifli bir şey bence
Post automatically merged:

valla 13.000 başarımım var
Her oyunu fulluyormusun sende ?

Achievementları bitirip bitirmediğine bakmıyorum :D işsizlik sayılmaz
Bence baya eğlenceli bir şey takıntılı değilim ama ona uğraşmak hoşuma gidiyor 😀

h
Zaten bitiyor ama oyunun verdiği tüm seçeneklerden yararlanmak keyifli bir şey bence

Her oyunu fulluyormusun sende ?

Bence baya eğlenceli bir şey takıntılı değilim ama ona uğraşmak hoşuma gidiyor 😀
ayır programla tüm oyunların başarımını acıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,181
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri