Oyun da mousenin etkisi

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,748
Merhabalar;

Arkadaşlar pubg mobile emülatör oyuncusuyum, youtube de falan izlediğim de milletin cayır cayır sprey attığını görüyorum aynı hassasiyetleri uyguladığım da benim spreyim çok kötü aslın da iyi bir oyuncuyum bileğime güvenirim ama neden böyle oluyor anlamış değilim. Acaba mousenin bunda bir etkisi olabilir mi. (Mouse kötü, 40 TLlik bir mouse.)

Olabilir , mesela geniş bir mouse ile ele oturan bir mouse çok fark eder.

Yüksek ihtimal pubg emulatörde spray atmak çok kolay.

Olabilir , mesela geniş bir mouse ile ele oturan bir mouse çok fark eder.
Mousenin özellikleri bu konuda etkili olabilir mi mesela 150-200 tllik bir mouse ile oynasam daha iyi bir sprey söz konusu olabilir mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mouse çok fark ettiriyor.

Ben pc oynadığım için dedim :)
mouseniz nedir?

Mousenin özellikleri bu konuda etkili olabilir mi mesela 150-200 tllik bir mouse ile oynasam daha iyi bir sprey söz konusu olabilir mi?

mouseniz nedir?
Logitech g203

mouseniz nedir?
Güzel mouse pençe tutuşu yapıyorsanız tam size göre.

DPi farkı , ağırlık farkı , mouse tepki süresi etkili olabilir. En iyisi bir firmaya vs. gidip elinize en uygunu almaktır.

Bilek meselesi. Yine mouse da etki eder fakat yine size kalmış bir şey.

DPi farkı , ağırlık farkı , mouse tepki süresi etkili olabilir. En iyisi bir firmaya vs. gidip elinize en uygunu almaktır.
Bu sprey mevzusunun başka bir olayı var ama ben hala çözemedim. Adamlar 6x ile sprey atıyor gram sekme yok hile gibi bunun bilek ile ilgili olduğuna inanmıyorum yani en fazla ne yapabilir ki sprey atarken mouseyi aşağı doğru çekebilir sadece aynısını yapıyorum ama bende olmuyor çıldırıcam ya.

İyi oynayan adam 10 liralık mouse ile de iyi oynar kötü oynayan adam 500 liralık mouse ile de kötü oynar. Bu sana bağlı

Bilek meselesi. Yine mouse da etki eder fakat yine size kalmış bir şey.
Dediğim gibi kötü bir oyuncu olduğumu düşünmüyorum oynadığım farklı fps oyunlarında da başarılı olmuşumdur ama bu oyun da farklı bir durum söz konusu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,959
Üyeler
191,187
Son üye
HacıPro
Geri