Bende youtube'ta birkaç adet olumsuz şey gördüm, video'yu yapan insanlara sordum, bu ürün gerçekten alınmaz mı diye bana bie tanesi ürünün hdd'den bile daha yavaş hızları sahip olduğunu söyledi. Başka bir video daki adam ise programla yapılan testlerde vadedilen hızlara çıktığını ancak uzun veri transferlerinde çok yavaşladığını söyledi. Bunları duyunca bende siparişimi iptal ettim. Daha sonrasında temu'daki, aliexpress'te ki yorumların yüksek olduğunu görünce ürünü satın alayım en kötü iade hakkımı kullanırım dedim ve tekrardan sipariş verdimBu ssd yi almak istiyorum ama tam emin olamadım
Temudaki ürünü almayıp aynı ürünün üstünde farklı marka yazan halini almışsın, güldümAnladım hocam bende güvenmedim zaten almayi düşünmüyorum temuya da güvenemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tüm paramı kullanıp pc icin şu ssd ye karar verdim https://www.incehesap.com/james-donkey-jd960-ssd-disk-fiyati-41492/
DRAM olmadığı sürece en iyi markaları da alsanız uzun transferde yavaşlar hocamBende youtube'ta birkaç adet olumsuz şey gördüm, video'yu yapan insanlara sordum, bu ürün gerçekten alınmaz mı diye bana bie tanesi ürünün hdd'den bile daha yavaş hızları sahip olduğunu söyledi. Başka bir video daki adam ise programla yapılan testlerde vadedilen hızlara çıktığını ancak uzun veri transferlerinde çok yavaşladığını söyledi. Bunları duyunca bende siparişimi iptal ettim. Daha sonrasında temu'daki, aliexpress'te ki yorumların yüksek olduğunu görünce ürünü satın alayım en kötü iade hakkımı kullanırım dedim ve tekrardan sipariş verdim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
O konuda haklısınız ancak adamın hdd'den daha yavaş demesi kullanılamayacak kadar kötü olduklarını gösteriyor, ben yinede olumlu yorumlara aldanıp aldım ve elime ulaşmasını bekliyorum kısa vade de bir sorun ile karşılaşırsam iade ederim.DRAM olmadığı sürece en iyi markaları da alsanız uzun transferde yavaşlar hocam
Almadım zaten james donkeyi WLXJWIWBAJATemudaki ürünü almayıp aynı ürünün üstünde farklı marka yazan halini almışsın, güldüm
Kioxia alcamAlmadım zaten james donkeyi WLXJWIWBAJA
Temudakini aldım ben, değerleri çok iyiAlmadım zaten james donkeyi WLXJWIWBAJA
Kioxia alcam
Pc ye kioxia konsola da temudan kodak almaya karar verdimTemudakini aldım ben, değerleri çok iyi
M2 mi alcaksın pcyePc ye kioxia konsola da temudan kodak almaya karar verdim
1 tb lık sipariş etmeyi düşünüyorum şimdiTemudakini aldım ben, değerleri çok iyi
Sata m2 slotum dolu maalesef https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...c10z960gg8-2-5-sata-3-0-fiyati,709266791.htmlM2 mi alcaksın pcye
M2 slotun doluysa render almıcaksan bence yine kodak al, oyunlarda sıkıntı yaratmaz zaten işletim sistemi m2de kuruludur.1 tb lık sipariş etmeyi düşünüyorum şimdi
Sata m2 slotum dolu maalesef https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...c10z960gg8-2-5-sata-3-0-fiyati,709266791.html
Evet işletim sistemi m2 de kurulu sadece oyun depolicam yani direk kodak al diyosunM2 slotun doluysa render almıcaksan bence yine kodak al, oyunlarda sıkıntı yaratmaz zaten işletim sistemi m2de kuruludur.