Neler Yeni

Oyun depolamak icin kodak x120 pro nasıl? Alanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

neura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yiğit Erdem
Bu ssd yi almak istiyorum ama tam emin olamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Şan Özşaho
Bu ssd yi almak istiyorum ama tam emin olamadım
Bende youtube'ta birkaç adet olumsuz şey gördüm, video'yu yapan insanlara sordum, bu ürün gerçekten alınmaz mı diye bana bie tanesi ürünün hdd'den bile daha yavaş hızları sahip olduğunu söyledi. Başka bir video daki adam ise programla yapılan testlerde vadedilen hızlara çıktığını ancak uzun veri transferlerinde çok yavaşladığını söyledi. Bunları duyunca bende siparişimi iptal ettim. Daha sonrasında temu'daki, aliexpress'te ki yorumların yüksek olduğunu görünce ürünü satın alayım en kötü iade hakkımı kullanırım dedim ve tekrardan sipariş verdim
Screenshot_20241114_230133_YouTube.jpg
Screenshot_20241114_230947_Translate.jpg

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Ömer Murat KARACA
Bende youtube'ta birkaç adet olumsuz şey gördüm, video'yu yapan insanlara sordum, bu ürün gerçekten alınmaz mı diye bana bie tanesi ürünün hdd'den bile daha yavaş hızları sahip olduğunu söyledi. Başka bir video daki adam ise programla yapılan testlerde vadedilen hızlara çıktığını ancak uzun veri transferlerinde çok yavaşladığını söyledi. Bunları duyunca bende siparişimi iptal ettim. Daha sonrasında temu'daki, aliexpress'te ki yorumların yüksek olduğunu görünce ürünü satın alayım en kötü iade hakkımı kullanırım dedim ve tekrardan sipariş verdim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
DRAM olmadığı sürece en iyi markaları da alsanız uzun transferde yavaşlar hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Şan Özşaho
DRAM olmadığı sürece en iyi markaları da alsanız uzun transferde yavaşlar hocam
O konuda haklısınız ancak adamın hdd'den daha yavaş demesi kullanılamayacak kadar kötü olduklarını gösteriyor, ben yinede olumlu yorumlara aldanıp aldım ve elime ulaşmasını bekliyorum kısa vade de bir sorun ile karşılaşırsam iade ederim.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer

neura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yiğit Erdem

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer

neura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yiğit Erdem
M2 slotun doluysa render almıcaksan bence yine kodak al, oyunlarda sıkıntı yaratmaz zaten işletim sistemi m2de kuruludur.
Evet işletim sistemi m2 de kurulu sadece oyun depolicam yani direk kodak al diyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman 2 tane 1 tb lık alayım mı hocam ne dersin bir konsol birde pc için

Top Bottom