Nwork
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 14
- İsim
- Berke Umut Karadağ
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana SSD lazım yalnız. HDD var zaten ama oraya oyun kuramıyorum malum yavaş çalıştığı için.2TB WD Blue veya 1TB'lık versiyonunu al kafan rahat etsin.
2TB biraz pahalı eğer bütçen varsa alabilirsin ama kısıtlı bütçeyse bunu al geç.
![]()
Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 1.326,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şöyle ki şimdi NVME SSD açık alanda duracak mecburen kasada olmadığı için. Dışarıda zarar görmesi muhtemel. O yüzden hikayeli oyunları kurmak için bi SSD aramıştım. A620M-H anakartta tek ssd girişi var ne yazık ki.Dediğim şey bundan
![]()
USB 3.1 Type-C To Pci-e Express NVMe SSD M.2 M-Key Hard Disk Kutusu Fiyatları ve Özellikleri
USB 3.1 Type-C To Pci-e Express NVMe SSD M.2 M-Key Hard Disk Kutusu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
ama yorumumu da düzenlemiştim, PCI-e dönüştürücü alman daha mantıklı olur.