Ben tam tersine asla önermem hele futbol oyunları oynanmıyor bildiğin 2. Elde Logitech in f310 ve 710 gamepad leri bulunuyor uygun fiyatlarda ve bunlara fark atacak şekilde kaliteye sahipler çok eski olmalarına rağmen.Kendim yıllardır Gamepad kullanırım. Çakma olduğunu bile bile kullanırım ve bunun bilincinde kullanırım. Siz biraz beklentiyi yükseğe tuttuğunuz için çok gömmüşsünüz. Zaten o kutuda gelen xbox 360 larda garip bir kalitesizlik var. 2. El gamepad alınmasi hiç önermiyorum. Bu bütçede bu tarz gamepadler alınmalı.
Şuan öyleyse bilemem ancak benim aldığım zaman çok değil 3 ay önce felan pusat gamepad güzel fiyatlardaydı.
Şuan sanırım en mantıklısı Monster Gamepad'in uygun fiyata düşmesini bekleyip almak gibi duruyorKendim yıllardır Gamepad kullanırım. Çakma olduğunu bile bile kullanırım ve bunun bilincinde kullanırım. Siz biraz beklentiyi yükseğe tuttuğunuz için çok gömmüşsünüz. Zaten o kutuda gelen xbox 360 larda garip bir kalitesizlik var. 2. El gamepad alınmasi hiç önermiyorum. Bu bütçede bu tarz gamepadler alınmalı.
2.el uygun fiyata bulunabilirse alınabilir sanırım...Ben tam tersine asla önermem hele futbol oyunları oynanmıyor bildiğin 2. Elde Logitech in f310 ve 710 gamepad leri bulunuyor uygun fiyatlarda ve bunlara fark atacak şekilde kaliteye sahipler çok eski olmalarına rağmen.
2. El gamepadler(özellikle eskitilmiş olanlar) onlardan daha kötü oluyor. Tabi temizi bulunursa neden olmasın?Ben tam tersine asla önermem hele futbol oyunları oynanmıyor bildiğin 2. Elde Logitech in f310 ve 710 gamepad leri bulunuyor uygun fiyatlarda ve bunlara fark atacak şekilde kaliteye sahipler çok eski olmalarına rağmen.
Tabi o da doğru temiz ve sorunsuz olması şart ben bu çakma kolu iade edip ikinci elden f310 aldım 80 TL ye ve gayet memnunum.2. El gamepadler(özellikle eskitilmiş olanlar) onlardan daha kötü oluyor. Tabi temizi bulunursa neden olmasın?
Evet bencede haklısın temiz düzgün iyi bir fiyata bulunursa 2.el alınabilir ama onun haricinde sıfır daha mantıklı gibi tercih meselesi biraz da2. El gamepadler(özellikle eskitilmiş olanlar) onlardan daha kötü oluyor. Tabi temizi bulunursa neden olmasın?
250TL'ye XBOX one game padi buldum 2.el :/2. El gamepadler(özellikle eskitilmiş olanlar) onlardan daha kötü oluyor. Tabi temizi bulunursa neden olmasın?
Kesinlikle bütçeniz var ise XBOX one alın. Gördüğüm en güzel kontrolcülerden.250TL'ye XBOX one game padi buldum 2.el :/
200TL'ye de Monster Gamepad buldum.
200 TL'ye düşürürsem alayım mı?Kesinlikle bütçeniz var ise XBOX one alın. Gördüğüm en güzel kontrolcülerden.
Yada Monster Gamepadi 150TL'ye düşürürsemKesinlikle bütçeniz var ise XBOX one alın. Gördüğüm en güzel kontrolcülerden.