Neler Yeni

Oyun için Gamepad önerisi

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Bütçe
100
Gamepad önerisi istiyorum. Maksimum 110 Liraya çıkabilirim.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Kendim yıllardır Gamepad kullanırım. Çakma olduğunu bile bile kullanırım ve bunun bilincinde kullanırım. Siz biraz beklentiyi yükseğe tuttuğunuz için çok gömmüşsünüz. Zaten o kutuda gelen xbox 360 larda garip bir kalitesizlik var. 2. El gamepad alınmasi hiç önermiyorum. Bu bütçede bu tarz gamepadler alınmalı.
Ben tam tersine asla önermem hele futbol oyunları oynanmıyor bildiğin 2. Elde Logitech in f310 ve 710 gamepad leri bulunuyor uygun fiyatlarda ve bunlara fark atacak şekilde kaliteye sahipler çok eski olmalarına rağmen.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Şuan öyleyse bilemem ancak benim aldığım zaman çok değil 3 ay önce felan pusat gamepad güzel fiyatlardaydı.
Kendim yıllardır Gamepad kullanırım. Çakma olduğunu bile bile kullanırım ve bunun bilincinde kullanırım. Siz biraz beklentiyi yükseğe tuttuğunuz için çok gömmüşsünüz. Zaten o kutuda gelen xbox 360 larda garip bir kalitesizlik var. 2. El gamepad alınmasi hiç önermiyorum. Bu bütçede bu tarz gamepadler alınmalı.
Şuan sanırım en mantıklısı Monster Gamepad'in uygun fiyata düşmesini bekleyip almak gibi duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben tam tersine asla önermem hele futbol oyunları oynanmıyor bildiğin 2. Elde Logitech in f310 ve 710 gamepad leri bulunuyor uygun fiyatlarda ve bunlara fark atacak şekilde kaliteye sahipler çok eski olmalarına rağmen.
2.el uygun fiyata bulunabilirse alınabilir sanırım...

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
2. El gamepadler(özellikle eskitilmiş olanlar) onlardan daha kötü oluyor. Tabi temizi bulunursa neden olmasın?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
2. El gamepadler(özellikle eskitilmiş olanlar) onlardan daha kötü oluyor. Tabi temizi bulunursa neden olmasın?
Tabi o da doğru temiz ve sorunsuz olması şart ben bu çakma kolu iade edip ikinci elden f310 aldım 80 TL ye ve gayet memnunum.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Evet bencede haklısın temiz düzgün iyi bir fiyata bulunursa 2.el alınabilir ama onun haricinde sıfır daha mantıklı gibi tercih meselesi biraz da
Mesaj otomatik birleştirildi:

250TL'ye XBOX one game padi buldum 2.el :/
200TL'ye de Monster Gamepad buldum.

Son düzenleme:

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR