Huseyinatik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 408
A2000 kullanıyorum önermem.S20G Hakkında pek bir bilgi yok. CS3030 alabilrisinz ama 570 lira.
Onun yerine 100 lira az verip A2000 alın. Fiyatı baya iyi.
A2000 kullanıyorum önermem.S20G Hakkında pek bir bilgi yok. CS3030 alabilrisinz ama 570 lira.
Onun yerine 100 lira az verip A2000 alın. Fiyatı baya iyi.
NedenmişA2000 kullanıyorum önermem.
Aldıktan 3 ay sonra okuma yazma oranları ciddi derecede düştü. Bu sadece bende değil birçok kişide daha olmuş.Nedenmiş
Gayet iyi bir model?A2000 kullanıyorum önermem.
% Kaçı dolu kaç MB/S alıyorsun?Aldıktan 3 ay sonra okuma yazma oranları ciddi derecede düştü. Bu sadece bende değil birçok kişide daha olmuş.
Bana göre değil hocam. Almadan önce hep iyi yorumlar yüzünden aldım fakat ben önermiyorum.Gayet iyi bir model?
doluluk oranı 60 70 iken yazma oranının 600 lere düştüğünü gördüm hocam.% Kaçı dolu kaç MB/S alıyorsun?
Test de mi Dosya transferinde mi, kaç GB model var ve şuan kaçı doluBana göre değil hocam. Almadan önce hep iyi yorumlar yüzünden aldım fakat ben önermiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
doluluk oranı 60 70 iken yazma oranının 600 lere düştüğünü gördüm hocam.
CrystalDiskmark testinde hocam. Şu an 85 dolu yei bir test yaptım sonuçlar böyle;Test de mi Dosya transferinde mi, kaç GB model var ve şuan kaçı dolu
Yok hocam okuması gereken dosya 1tb vb gibi yüksek değerler olmadığı için sata ssd ile aşırı bir fark olmuyor belki yarım saniye hatta yarım saniyeden daha azOkuma yazma hızı anlamında etmez mi hocam
Sizin crysataldiskmark sonuçlarınız nasıl? Tabii bunun A2000 kullandığınızı varsayarak soruyorum.Gayet iyi bir model?
20-30GB boş alan bırakın diyordu @Emirhandkee , birde 600 MB/S Göremedim sıralı hızlardaCrystalDiskmark testinde hocam. Şu an 85 dolu yei bir test yaptım sonuçlar böyle;
980 kötü illah Samsung alacağım diyorsanız 970 tercih edin.Sizce bu ssd mi daha iyi yoksa xpg spectrix s20g mi daha iyi (oyun için)
@AydinSahin @RevDeisDou @Mert Özkaya
Not: arkadşalar Samsung da sanırım dram teklonojisi yokmuş ama sanırım Samsung da kendine özel teklonoji varmış bilgisi olan yazar mı
Hocam o da 900TL olmuş (EVO) PLUS modeli 1000TL civarlarında.980 kötü illah Samsung alacağım diyorsanız 970 tercih edin.