Neler Yeni

Oyun için Tablet önerisi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak
Bütçe
15000
Mevcutta mobil oyunlar oynuyorum cod pubg free fire vb. Fps rekabetçi türü oynarken klavye mouse kulaklık da bağlamak istiyorum Bluetooth üzerinden vesaire ekranı büyük işlemcisi hafızası ve Rami yeterli AAA oyunları açabilecek şarjı uzun gidecek ekran yenilemesi güzel kısaca pc gibi ihtiyacı mı karşılayacak oyun dizi film için. Tablet arıyorum. Mümkünse kalemli kalmesizde olur. hem kalemli hem kalemsiz önerebilirsiniz. Teşekkür ederim. Bütçe Max 10 15 bin mümkünse f/p olsun çok pahalı olmasın. Şimdiden teşekkür ederim. Klavye: Aula f75 mouse: Asus rog strix Gladius 3 aimpoint wireless 36 k dpi kulaklık: herhangi bir marka Bluetooth özellikli. Konsol game pad: Xbox 9.nesil gamepad. Not: Bunların hepsini aynı anda bağlayıp kullanabilir miyim tablette ve mobil cihaz olarak emektar Xiaomi note 8 pro var onada bağlama şansım olur mu? Aynı zamanda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yuzarsef
Samsung Galaxy Tab S10 Ultra Wi-Fi Tablet ya da Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 bunu alırdım ama benim gönlüm samsung dan yana kardo

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Kadir
Mevcutta mobil oyunlar oynuyorum cod pubg free fire vb. Fps rekabetçi türü oynarken klavye mouse kulaklık da bağlamak istiyorum Bluetooth üzerinden vesaire ekranı büyük işlemcisi hafızası ve Rami yeterli AAA oyunları açabilecek şarjı uzun gidecek ekran yenilemesi güzel kısaca pc gibi ihtiyacı mı karşılayacak oyun dizi film için. Tablet arıyorum. Mümkünse kalemli kalmesizde olur. hem kalemli hem kalemsiz önerebilirsiniz. Teşekkür ederim. Bütçe Max 10 15 bin mümkünse f/p olsun çok pahalı olmasın. Şimdiden teşekkür ederim. Klavye: Aula f75 mouse: Asus rog strix Gladius 3 aimpoint wireless 36 k dpi kulaklık: herhangi bir marka Bluetooth özellikli. Konsol game pad: Xbox 9.nesil gamepad. Not: Bunların hepsini aynı anda bağlayıp kullanabilir miyim tablette ve mobil cihaz olarak emektar Xiaomi note 8 pro var onada bağlama şansım olur mu? Aynı zamanda.
pubg oynayacaksan iPad al geç.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung Galaxy Tab S10 Ultra Wi-Fi Tablet ya da Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 bunu alırdım ama benim gönlüm samsung dan yana kardo
Link yok mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Max 15 ama tablet için 10 15 bin civarı vermek bana mantıklı gelmiyor misal

Sadece pubg değil hocam cod vesaire falan f/p bir şey yok mu kalemli kalemsiz falan

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Kadir

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
F/p yok mu s10 ultra 35 k bütçe Max 15 mümkünse Max 10 k ya kadar bakıyorum kalemli kalemsiz dediğim cihazları aynı anda bağlayıp kullanabildiğim bir tablet lazım

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak
Oyun için Exynos işlemcili tablet almak mantıksız.
Var mı öneri hocam 10 15k bandında Max f/p ekranı akıcı pubg cod vesaire aaa oyunları açabilecek gamepad kulaklık klavye mouse aynı anda baglayabilecegim

Bu fiyata Tab S9 FE+ ya da iPad 10. nesil önerebilirim. Tercih sizin.
Tavan da eyvallah da hiç mi f/p yok hocam cncnxb bir tık saçma geliyor bana direk 14 15 k tablet için 2 3 k daha ekler PC çekerim o fiyata ben 0 2.el PC de toplanır 15 k ya

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
@Negan Smith Samsung Tab S9 FE PUBG'de 45 FPS veriyor çünkü oyun firmaları Exynos işlemcilere düşük destek veriyor. Haksız mıyım sence?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,936
Üyeler
165,606
Son üye
Mr.Crown
Top Bottom