Neler Yeni

Oyun için Tablet önerisi

merbaamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ahmet Şahin
Var mı öneri hocam 10 15k bandında Max f/p ekranı akıcı pubg cod vesaire aaa oyunları açabilecek gamepad kulaklık klavye mouse aynı anda baglayabilecegim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tavan da eyvallah da hiç mi f/p yok hocam cncnxb bir tık saçma geliyor bana direk 14 15 k tablet için 2 3 k daha ekler PC çekerim o fiyata ben 0 2.el PC de toplanır 15 k ya
Oyun için ipad 10. nesil iyidir ama 64GB olması gerçekten kötü onun haricinde güzel. Güncelde Matepad Papermatte 11.5S kullanıyorum önerir miyim kısmen pubg da sabit 60 cod da sabit 90 fps alıyorum. ısınma vs yok çok bi ısınma görmedim şahsen, şarj süreside gerçekten iyi gidiyor.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Burak
Yok akıcı ayarlarda.
Ya aradığım tablet büyük olsun klavye mouse Xbox gamepad kulaklık aynı anda bağlayıp kullanabileyim pubg cod ona benzer yüksek oyunları acabilsin ekran yenilemesi güzel hafıza Rami yüksek kalemli kalemsiz fark etmez PC alana kadar beni idare etsin yeterli

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Mevcutta mobil oyunlar oynuyorum cod pubg free fire vb. Fps rekabetçi türü oynarken klavye mouse kulaklık da bağlamak istiyorum Bluetooth üzerinden vesaire ekranı büyük işlemcisi hafızası ve Rami yeterli AAA oyunları açabilecek şarjı uzun gidecek ekran yenilemesi güzel kısaca pc gibi ihtiyacı mı karşılayacak oyun dizi film için. Tablet arıyorum. Mümkünse kalemli kalmesizde olur. hem kalemli hem kalemsiz önerebilirsiniz. Teşekkür ederim. Bütçe Max 10 15 bin mümkünse f/p olsun çok pahalı olmasın. Şimdiden teşekkür ederim. Klavye: Aula f75 mouse: Asus rog strix Gladius 3 aimpoint wireless 36 k dpi kulaklık: herhangi bir marka Bluetooth özellikli. Konsol game pad: Xbox 9.nesil gamepad. Not: Bunların hepsini aynı anda bağlayıp kullanabilir miyim tablette ve mobil cihaz olarak emektar Xiaomi note 8 pro var onada bağlama şansım olur mu? Aynı zamanda.
apple m1 işlemcili bir tablet bulabilirseniz direkt alın

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Burak
Oyun için ipad 10. nesil iyidir ama 64GB olması gerçekten kötü onun haricinde güzel. Güncelde Matepad Papermatte 11.5S kullanıyorum önerir miyim kısmen pubg da sabit 60 cod da sabit 90 fps alıyorum. ısınma vs yok
Ya aradığım tablet büyük olsun klavye mouse Xbox gamepad kulaklık aynı anda bağlayıp kullanabileyim pubg cod ona benzer yüksek oyunları acabilsin ekran yenilemesi güzel hafıza Rami yüksek kalemli kalemsiz fark etmez PC alana kadar beni idare etsin yeterli tavan 15 ama dediğim gibi 10 un üzerine çıkmak saçma geliyor bana biraz 15 k ya çıktığımda 2.el PC ve 2 3 k üzerine ekleyip 0 PC her oyunu aşağı yukari açabilen bir pc alınabiliyor o yüzden mantıksız geliyor bana fiyat bandı

apple m1 işlemcili bir tablet bulabilirseniz direkt alın
F/p bir şey yok mu hocam herkes 10 k üzerinde öneriyor 15 k direk çıksam zaten iPad veya s9 plus falan alırım fe da amacım PC alana kadar idare edip götürsün Bluetooth bağlantıda Xbox kol klavye mouse kulaklık bağlayıp aynı zamanda kullandırsın falan istiyorum amacım pubg 100 fps almak değil minimum 60 fps sabit kalsın yeterli olur cod falan oynatsin akıcı PC cekicem zaten piyasaya 5000 serisi PC gelsin maksat şuan pcsiz hayatımı idare etsin tatmin olayım şimdilik yeterli

Tiktok da yayın açacak halim yok pubg falan vakit geçirmek için alcam PC alana kadar 😂

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
F/p bir şey yok mu hocam herkes 10 k üzerinde öneriyor 15 k direk çıksam zaten iPad veya s9 plus falan alırım fe da amacım PC alana kadar idare edip götürsün Bluetooth bağlantıda Xbox kol klavye mouse kulaklık bağlayıp aynı zamanda kullandırsın falan istiyorum amacım pubg 100 fps almak değil minimum 60 fps sabit kalsın yeterli olur cod falan oynatsin akıcı PC cekicem zaten piyasaya 5000 serisi PC gelsin maksat şuan pcsiz hayatımı idare etsin tatmin olayım şimdilik yeterli

Tiktok da yayın açacak halim yok pubg falan vakit geçirmek için alcam PC alana kadar 😂
pc alacaksanız biraz sabredip bence pc toplayın boşuna tablet almayın bende tab s9+ var oyun oynarken 2 gün güzel 3. gün çok gereksiz oluyor direkt bütçenizle kasa toplayın bence ekran kartı olarak görüntü versin yeter mentalitesinde rx 500 serisini ölü fiyata alıp rtx 5000 serisiyle upgradeleyene kadar kullanmanı öneririm birkaç ay içinde geçeceksen

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Burak
pc alacaksanız biraz sabredip bence pc toplayın boşuna tablet almayın bende tab s9+ var oyun oynarken 2 gün güzel 3. gün çok gereksiz oluyor direkt bütçenizle kasa toplayın bence ekran kartı olarak görüntü versin yeter mentalitesinde rx 500 serisini ölü fiyata alıp rtx 5000 serisiyle upgradeleyene kadar kullanmanı öneririm birkaç ay içinde geçeceksen
Yaz bitiminde sistem toplamayı düşünüyorum o zamana kadar sanırım hazır sistemlerin piyasası oturur ve güzel fırsatlar karşıma çıkar diye o yüzden telde de oynuyorum hepsini Xiaomi note 8 pro var emektar açıyor sorun olmuyorda tel ufak göz yoruyor tablet alternatif olarak büyük daha kullanışlı gamepad klavye mouse ona bağlamak daha mantıklı geliyor bana o yüzden

merbaamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ahmet Şahin
Yaz bitiminde sistem toplamayı düşünüyorum o zamana kadar sanırım hazır sistemlerin piyasası oturur ve güzel fırsatlar karşıma çıkar diye o yüzden telde de oynuyorum hepsini Xiaomi note 8 pro var emektar açıyor sorun olmuyorda tel ufak göz yoruyor tablet alternatif olarak büyük daha kullanışlı gamepad klavye mouse ona bağlamak daha mantıklı geliyor bana o yüzden
hocam o zaman direkt yeni telefon alın, tablete boşa verip kenarda duracağına telefona para verin daha iyi.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
sistem toplamak için bence şimdi altyapıyı atın idarelik gtx 1080 tarzı bir ekran kartı alın uygun fiyata ya da amdnin rx 6600leri gibi bir şeyler yazın sonuna kadar sizi rahat götürür tabletten dediğiniz oyun şekli hiç tatmin etmiyor şahsi görüşüm

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Burak
hocam o zaman direkt yeni telefon alın, tablete boşa verip kenarda duracağına telefona para verin daha iyi.
Ama ekran küçük hocam yine 10 15 k bandında telefon alırım diye düşünüyorum

sistem toplamak için bence şimdi altyapıyı atın idarelik gtx 1080 tarzı bir ekran kartı alın uygun fiyata ya da amdnin rx 6600leri gibi bir şeyler yazın sonuna kadar sizi rahat götürür tabletten dediğiniz oyun şekli hiç tatmin etmiyor şahsi görüşüm
Klavye fare Xbox kol bağlanıyorsa beni3 sarar fps oyunu oynarken ama haklısınız aldığımda kenarda duracak yine pc sürekli kullanıyorum ben

merbaamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ahmet Şahin
Ama ekran küçük hocam yine 10 15 k bandında telefon alırım diye düşünüyorum
şuan F/P olarak gördüğüm telefon redmi note 13 pro 12/512, ekranı küçük olsa da kenarda durmaz ama tablet kenarda boş boş durur. bende sizin gibi heves ettim aldım şuan düzgün kullanmıyorum ama telefon elimde sürekli.

Top Bottom